Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum; ‘Unutmadık, unutturmayacağız’

GÜNDEM 27.03.2013 10:31:01 0
Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum; ‘Unutmadık, unutturmayacağız’

 28 Mart Perşembe günü yatsı namazından sonra Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşları için Mevlit okutup akabinde Alperen Ocaklarında seminer vereceklerini İfade eden Unuturum, konu ile ilgili açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Şahadetlerinin 4. Sene- i devriyesinde Merhum Şehid Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki diğer ülküdaşlarımızı Rahmet, minnet, saygı ve özlemle yâd ediyoruz.

Muhsin başkan hayatı boyunca hep inandıkları gibi yaşayan, inandığı değerlerin bedeli ne ise katlanan, çileli bir hayat yaşamış idealist bir dava adamıydı. O hep kendi siyasi ve sosyal istikbalini, geri plana atmış, memleketinin bekası ve milletinin değerlerini ve menfaatını her şeyden çok savunmuş, eşine az rastlanan, Ruhunu ALLAH’a (c.c.) yaşarken teslim etmiş gerçek bir MÜSLÜMAN’DI. Ülkemizin en zor süreçlerden geçtiği dönemlerde, O hep demokrasi, insan hakları ve birlik beraberlikten dem vurmuş ve sonucu ne olursa olsun, inandığı gibi yaşamayı ve yaşadığı ülkü uğrunda Muhammed-i bir tavır ve milli hassasiyetlerini yaşayarak layıkıyla hayatını devam ettirmeyi becerebilmiş bir Ülkü adamıydı.

12 Eylül zindanlarında işkencelere maruz edilmiş, C5’lerde, Mamaklarda, işkence hanelerin, sehpalarında günlerce Filistin askılarında askıda tutulmuş ve asla inancından ve ideallerinden taviz vermemiş bir Ülkü gülü idi. Ve yedi buçuk yıl cezaevinde kalıp bir gün bile hüküm yemeden tahliye edilmiş, ne milletine nede devletine küsmüştü. O gönüllerin başkanıydı. O sadece bir siyasi partinin genel başkanı değil, bu ülkenin milli ve manevi değerlerini yaşamayı ve yaşatmayı gaye edinen davamız İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Âlem ülküsüne inanmış bir Camianın REİS’İ idi.

Kendisinin tabiri ile ‘ SONSUZLUĞUN SAHİBİNE’ Kavuşmasının 4. Sene-i devriyesinde rahmet saygı ve özlemle yâd ediyoruz. Besni Alperen Ocakları olarak Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberliğindeki diğer ülküdaşlarımızın aziz ruhları için 28 MART Perşembe akşamı yatsı namazına müteakiben Merkez H.Reşit Camiinde Mevlit-i Şerif okutulup akabinde Besni Alperen Ocakları Teşkilat Binamızda ‘ŞEHİD MUHSİN YAZICOĞLU’NUN ÜLKÜSÜ VE HAYATI’ Konulu seminerimize tüm Besnili hemşerilerimizi davet ediyoruz.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor