Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besni Alperen Ocaklarında Dursun Ayverdiata dönemi

Besni Alperen Ocaklarında devir teslim töreni yapıldı. Yaklaşık iki yıldır Ocak Başkanlığını yürüten İsmail İlhan görevini Dursun Ayverdiata´ya devretti.

GÜNDEM 24.03.2020 10:27:16 0
Besni Alperen Ocaklarında  Dursun Ayverdiata dönemi

Koronavirüs nedeniyle devir teslim programı düzenlemediklerini belirten İsmail İlhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; ?Öncelikle ülkemizin ve bütün insanlığın zor süreçlerden geçtiği şu süreçlerde, Rabbimiz den niyazımız bu salgın virüsün bir an önce son bulmasıdır. İşte bu sebepten bütün milletimizi zaruriyet dışında sokağa çıkmamalarını rica ediyoruz. Yine koronavirüs sebebiyle ocak devir teslim programı düzenlememe kararı aldık.
2018 yılının haziran ayında nöbeti devraldığım Besni Alperen Ocakları Başkanlığını başka bir ülküdaşımız olan Dursun Ayverdiata kardeşimize teslim etmekten büyük bir onur ve mutluluk duymaktayım. Şanlı sancağımızı ve hak davamızı daha ileriye götüreceği konusunda hiç şüphemiz yoktur. Bu büyük davanın neferi olmak bir şereftir ve ayrıcalıktır. Her kula nasip olmayacak bu kutlu davanın bir mensubu olmayı bana nasip ettiği için Rabbime sonsuz şükürler olsun. Gücümüzün yettiği kadarıyla davamıza hizmet etmeye çalıştık. Bu yolda yardımlarını esirgemeyen tüm ülküdaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Acizane bizden yana var ise helal olsun. Bundan sonraki dönemde Dursun Ayverdiata kardeşimizin başkanlığının Besni´mize ve camiamıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum? diye konuştu. Yeni başkan Dursun Ayverdiataya ise yaptığı açıklamada; ?İsmail başkanıma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şahsım ve teşkilatımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Almış olduğum görevin mukaddesliğinin farkında olduğumu ve Alperen ocaklarını temsil etme noktasında Şehit liderimiz Muhsin başkanımızın bizlere emanet ettiği sancağı bir adım ileriye götürmek için elimden geleni yapacağımı bütün ülküdaşlarıma sözünü verdiğimi belirtiyorum. Nizam-i Âlem ülkücüleri olarak , vatanımızın, devletimizin ve milletimizin selametine kendi istikbalimizi feda ettiğimiz bu kutlu yolda bütün teşkilatımızla hizmetlerimizi devam ettireceğiz inşallah. Bu duygu düşüncelerle ülkemizin bu zor süreçlerden geçtiği günlerde, birlik ve beraberlikle anlatacağımızı söylüyor ve Allah´ın yardımını temenni ediyorum? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER