Besni Aşağı Çöplü köyü Derneğinde Hasan Emre köşesi

GÜNDEM 24.12.2014 12:05:56 0
Besni Aşağı Çöplü köyü Derneğinde Hasan Emre köşesi

Başkanı Mustafa Salık, 2.Başkan Resul Akbay, Mehmet Türk ve yaklaşık 50 dernek üyesi, coşkulu bir proğram yaşadıklarını ifade ettiler.

Konu ile ilgili reklam arasında görüştüğümüz, Besnili ses sanatçımız Latif Doğan, Besni Aşağı Çöplülüler Derneğinin Küstüm Şow'a renk kattığını belirterek şöyle devam etti. “Benim Besnili meslektaşım, dostum Mesut Taşdemir'i, Küstüm Şow'a, konuk aldığımızda Derneklerimize, vakfımıza serzenişte bulunmuştum, bunu şey olarak söylemiyorum. Bundan da kimse pay çıkarmasın o andan bu ana, basında olsun sosyal medyada olsun, halen dillendiriliyor bu nedenle söylüyorum. Çiçeklerini de almış yönetim ve üyelerle hep birlikte geldiler gelenden de gelmeyenden de Allah razı olsun” dedi.

Derneğimizin en üst köşesine yerleştirdik

Küstüm Show’un ardından tekrar Dernekte biraraya gelen hemşerilerimiz ve yöneticiler, Derneğin duvarlarına Besnili sanatçıların posterlerinin yanına Çöplü köyü üzerine şiir yazan Hasan Emre’nin fotoğrafı ile birlikte şiirini de derneğe astıklarını ifade ettiler.

Başkan Mustafa Salık ve 2.Başkan Resul Akbay, konuyla ilgili bilgiler aktardılar. 2.Başkan Akbay, “Latif Doğan, Haydar Öztürk ve Mesut Taşdemir gibi her daim her yerde Besniliyim diyebilen sanatçılarımızın, görüldüğü gibi derneğimizin her köşesinde ayrı ayrı resimleri var. Birde sağ olsun Besni Sevdalısı Hasan Abi diyorum Gazeteci, Yazar Hasan Emre, Aşağı Çöplü Köyümüze atfen Şiir yazmış. Biz, Yönetim olarak, Şiirin yanına kendisinin Fotoğrafını da yaptırdık, Tablo haline geldi, onuda ışıklandırdık, derneğimizin en üst köşesine yerleştirdik. Aslında kendisinin yaptığının yanında bizimki mum ışığı gibi kalır diye düşünüyoruz” diyerek sözünü tamamladı.

Ayrıca 13 Aralık Cumartesi (yarın) Akşam saat 20'00 da Yusuf Öztürk gösterisine biletlerin dernekte 25 yerine 15 Liradan satılacağı belirtildi. Ayrıca Ses sanatçısı Mesut Taşdemir’in katıldığı ve yaptığı her programda “Ben Besniliyim, Aşağı Çöplü Köylüyüm” dediği belirten Dernek üyeleri, “Bizde Köylüleri olarak bu jeste kayıtsız kalamayız müsait anda Mesut Taşdemir'in geniş bir posterini yaptırıp, Besnili değerli ses sanatçısı hemşehrilerimizin yanına derneğe asmalıyız” denildi.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor