Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneğinden muhtar ve üyelerine kahvaltı

Besni aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneği başkanı Vakkas Karakuş tarafından yeni seçilen köy muhtarı Mustafa Kaplan, üyelerine ve misafirlerine kahvaltı verildi.

GÜNDEM 30.04.2019 15:16:31 0
Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneğinden muhtar ve üyelerine kahvaltı

Dernek lokalinde verilen kahvaltıda konuşan Başkan Vakkas Karakuş, birlik ve beraberlik mesajları vererek başladığı konuşmasında üye sayılarını artırdıklarını belirterek bu tür etkinliklere de devam edeceklerini söyledi.

Karakuş; ?kış mevsiminin sert geçmesinden köyümüzde nasibini aldı, bu anlamda tarihi dört ayaklı köprümüzün kısmen tahrip olduğunu sayın muhtarımızdan öğrendim, ilgili kurumlar ile görüşüp restorasyon için gerekli çalışmaları başlatılması ile alakalı gayret edeceğiz. Bu vesile ile tüm misafirlere ve hemşerilerimize hoş geldiniz diyor köyümüzün çiçeği burnunda muhtarı Mustafa Kaplan ve yönetimine başarılar diliyorum? dedi.

Burada olmaktan mutlu olduğunu söyleyen, Aşağı Çöplü Köyü muhtarı Mustafa Kaplan ise başkan Vakkas Karakuş ve yönetimine duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik davetlerinden dolayı Besni Aşağı Çöplü Köyü Yardımlaşma Derneğine teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER