Besni Belediye Spor 4- A. Gençlerbirliği 1

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor Adıyaman Gençlerbirliği´ni 4-1´lik skorla geçerek namaglûp olarak liderlik koltuğuna oturdu.

SPOR 3.12.2016 10:51:43 0
Besni Belediye Spor 4-  A. Gençlerbirliği 1

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor Adıyaman Gençlerbirliği´ni 4-1´lik skorla geçerek namaglûp olarak liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimizi Pazar günü Adıyaman deplasmanında Adıyaman Gençlerbirliği ile karşılaşan Besni Belediye Spor rakibini 4-1 mağlup ederek rakiplerine gözdağı verdi.

Maça kontrollü başlayan Besni Belediye Spor maça ağırlığını koyarak gol aramaya başladı. Maçın 5 ve 11. dakikalarında 2 net pozisyonundan yararlanamadı. Maçın 32.dakikasında sağdan kullanılan köşe atışında ceza sahası içinde bulunan Ali Kalkan ayak içiyle güzel bir yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.Bu golden sonra daha temkinli ve dikkatli bir oyun anlayışı içerisinde oynayan Besni Belediye Spor gol için yüklenmeye devam etti. İlk yarıda geliştirdiği 3-4 gol pozisyonundan yararlanamayınca ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. 2. yarıya daha iyi başlayan Besni Belediye Spor gol aramaya devam etti.

Maçın 49.dakikasında Ali Kalkan´ın sol kanatta kestiği ortaya Fatih arka direkte bomboş pozisyonda kötü bir vuruş yaparak topu auta yolladı. 55. dakikada Muhammed sağ çaprazdan aldığı topla kaleciyle karşı karşıya güzel bir plaseyle topu filelere yollayarak takımını rahatlatan golü kaydetmiş oldu. 62.dakikada Fatih´in soldan kestiği ortayı iyi takip eden Metin Toraman topun gelişine sert ve düzgün bir vuruşla takımın 3. golünü filelerle buluşturarak skoru 3-0 yaptı. 68. dakikada defanstan aldığı topu kaptıran Orhan rakip takımın 8 sırt nolu oyuncusu topu kalecimizin solundan filelere yollayarak skoru 3-1 yaptı.

Bu golden sonra farkı açmak isteyen Besni Belediye Spor´un soldan geliştirdiği atakta Fatih´in kestiği ortaya arka direkte bulunan Muhammed adeta zoru başararak topu auta yolladı. 83. dakikada orta sahadan gelişen atakta Ali Cice kaleciyle karşı karıya kaldı ve kaleciyi de çalımlayarak topu filelere yolladı ve maçın skorunu belirledi.

Maç Kadrosu: Abdurrahman, Savaş, Ali Kalkan, Metin Yüce, Orhan, Muhammed, Fatih, Ahmet, Mustafa, Metin Toraman, Ali Cice. Yedekler: Bekir, Mahmut, Mehmet, İbrahim, Emrullah, Ömer, Maviş. ? Hüseyin Yakar


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor