BESNİ BELEDİYE SPOR: 4 - PETROL GENÇLİK SPOR: 2

GÜNDEM 29.10.2014 10:02:29 0
BESNİ BELEDİYE SPOR: 4 - PETROL GENÇLİK SPOR: 2

Maça iyi başlayan ekibimiz 8. dakikada sağdan gelişen ataktan arka direğe güzel bir orta kesen Okan aynı güzellikte topa güzel bir kafa vuruşu yaparak topu filelere yollayan Mehmet Maviş takımını 1-0 öne geçirdi. Daha sonra karşılıklı gecen ataklarda 38. dakikada rakip takımın geliştirdiği atakta ceza sahası içinde oluşan karombolde tobu önünde bulan 9 nolu rakip futbolcu topu ağlarla buluşturarak maça dengeyi getirdi. 1-1 Bu golden 5 dakika sonra 43. dakikada ceza sahası çizgisinde rakibini faulle durduran Gökhan rakip takımın firikik kazanmasını sağladı topun gerisinde bulunan 10 numaralı rakip oyuncu topa çok güzel vurarak topu filelere yollayarak takımı 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gol olmayınca ekibimiz Besni Belediyespor soyunma odasına 2-1 mağlup girdi.

2. yarıya son derece  hırslı ve istekli başlayan Besni Belediyespor 55. dakikada paslaşarak atak geliştiren ekibimiz sol tarafta ceza sahasına ortayı kesen Faruk Canpolat kalecinin topu elinde sektirmesiyle topu önünde bulan Şükrü kafa vuruşuyla maçta tekrardan eşitliği sağlayan golü buldu 2-2. Bu golle morel bulan Besni Belediyespor ataklarını sıklaştırarak rakibini adeta ablukaya aldı. 66. dakikada sol kanattan Mehmet mavmiş topla buluşarak ceza sahasına kestiği ortayı topu uzaklaştıran rakip oyuncu topun gelişine çok sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu filelere yollayan Muhammet Erdem takımı 3-2 öne geçirdi. Bu golle iyice rahatlayan Besni Belediyespor mücadeleyi bırakmayarak daha temkinli ve kontrollu  oynamaya başladı. 77. dakikida orta sahadan paslaşarak ceza sahasına giren ekibimiz Faruk’un güzel pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Gökhan güzel bir pilaseyle topu filelere yollayarak maçın skorunu tain etti.

Maçtan sonra açıklamarda bulunan Besni Belediyespor kulüp başkanı Battal Coşkun öncelikle bütün sporcu arkadaşlarıma bize bu galibiyeti sağladıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.  Ayrıca bize maddi manevi desteklerini esirgemeyen Besni belediye başkanı sayın İbrahim Öztürk’e kulüp adına teşekkür ederim. Belediyemizin bize vereceği destekle daha iyi yerlere gelmeye çaba sarf edeceğiz. 2014-2015  Adıyaman 1. Amotör kulüplerimize başarılar diler centilmence 1 sezon geçirmelerini dilerim.

MAÇ KADROSU:

Mehmet Bozak, Şükrü, Faruk Yıldırım, Sait, Muhammet, Ramazan, Okan, Maviş, Faruk Canpolat, Gökhan, Emre çoban 

YEDEKLER:

Enes, Emre Sacak, Oktay, Yunus, Mahmut, Vakkas, Emrah,

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor