Besni Belediyesi 1600 öğrenciye YGS ve LYS kitapları dağıttı

GÜNDEM 6.03.2013 09:28:38 0
Besni Belediyesi 1600 öğrenciye YGS ve LYS kitapları dağıttı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’ı makamında kabul eden Besni Belediye Başkanı Fahri Serter; “İlçemizdeki son sınıf öğrencilerimizin YGS ve LYS sınavında başarılı olmaları için ilçemizde eğitim öğrenim gören tüm lise öğrencilerimize Besni Belediyesi olarak okudukları bölümlere göre YGS ve LYS Hazırlık kitaplarını dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’a teslim ettik.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bize verilen öğrenci ve bölüm sayılarına göre belediyemiz tarafından karşılanan YGS ve LYS hazırlık kitapları ile ilçemizdeki öğrencilerimizin YGS ve LYS sınavında başarılı olmasını amaçlıyoruz” dedi.

Besni’nin eğitim seviyesini yükseltmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Serter; “İlçemizde okuyan lise son sınıf öğrencilerini düşünerek 1600 öğrencimizin YGS ve LYS’ye hazırlanmalarına yardımcı olmak için kitapları Ankara’da konunun uzmanlarına hazırlattık.

Eşit Ağırlık, Sözel ve Sayısal YGS ve LYS kitapları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından son sınıf öğrencilerine dağıtılacak.Besni Belediyesi olarak eğitime her zaman destek verdik vermeye de devam edeceğiz.

YGS ve LYS’ye giren öğrencilerimiz bu sınavlarda başarılı olarak yeni hayata merhaba diyecekler. Sınava  girecek tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç ise,”Besni Belediye Başkanı Fahri Serter’in Eğitim ve Öğretime yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederim.” dedi.

 
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor