Besni Belediyesi Şehir Tiyatrosu 29 Mayıs’ta Ankara’da sahne alacak

GÜNDEM 24.04.2012 11:03:38 0
Besni Belediyesi Şehir Tiyatrosu 29 Mayıs’ta Ankara’da sahne alacak

 

Hasan Emre, TBMM’de görevli Hemşehrimiz Nevzat Emiroğlu ve Gazetemiz Ankara Temsilcisi Gürkan İlhan ile birlikte Adıyaman Milletvekili Sayın Mehmet Erdoğan’ı TBMM’deki makamında ziyaret ederek, Turne hakkında Sayın Erdoğan’ı bilgilendirip, her zaman ki gibi, her konuda eksilmeyen desteklerinin devamını istediler. Erdoğan her konuda yanımızda olduğunu beyan ederek, bizler aracılığıyla tüm Besnili hemşehrilerimize selamlarını iletti.

Hasan Emre ve beraberindekiler 1993-1996 yılları arasında Besni Kaymakamlığı yapan AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’nu ziyaret ederek, hem Besnililerin selamlarını iletti ve “Gözümde Tüter O Eski Günler” tiyatro oyununa davet etti. Milletvekili Kavaklıoğlu bizim aracılığımızla tüm Besnililere selamlarını iletti ve mutlaka tiyatroyu seyretmeye geleceğini söyledi.

Bu ziyaretlere ekibimize daha önceki yıllarda Besni’de Emniyet Müdürlüğü yapan Polis Baş Müfettişi  Bülent Taşçı’da eşlik etti. Bülent Taşçı ile yaptığım sohbette Besni’yi ve Besnilileri hiç unutamadığını her gittiği yerde mutlaka Besni’yi ve Besnilileri yad ettiğini söyledi. Hasan Emre ve beraberindeki ekip TBMM’den ayrılarak gösterinin yapılacağı Kocatepe Kültür Merkezinde teknik ekip ile toplantı yaptıktan sonra, hep birlikte Ankara Besnililer Derneğine giderek bir toplantı yaparak konuyu değerlendirdiler.

27 Mayıs 2012 tarihindeki İstanbul turnesinden sonra, 29 Mayıs akşamı ise Ankara’daki Hemşehrilerimizi unutulmaz eski Besni Günlerine götürerek o günleri beraber yaşamalarına vesile olacaklar. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor