BESNİ BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU YOLLARDA

GÜNDEM 15.05.2012 09:01:04 0
BESNİ BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU YOLLARDA

Oyunun yazarı ve yönetmeni Hasan Emre; Tamamen Besni kültürünü gelecek kuşaklara aktarmaya yönelik bu çalışmama ek olarak yine aynı amaçlı on yıldan beri gazetemiz sütunlarında izlediğiniz  “Albümlerdeki Besni”  köşesindeki fotoğraflardan oluşan bir fotoğraf sergisinide eklediklerini  bu turnede ayrıca Azmin, sabrın ve başarının gerçek bir mimarı olan hemşehrimiz Ayşe Işık’ta resimleri ile bizlerle birlikte olacaktır dedi.

Besni’nin geçmişine ışık tutacak bu etkinliği organize ederken her türlü desteğini gördüğümüz MERİNOS  A.Ş. ve Besni Belediyesine ne kadar teşekkür etsek azdır diyen Emre, ayrıca her üç ildeki Besnili vakıf ve dernek yöneticelerine ve değerli sanatçı Latif Doğan ve gazeteci arkadaşları Seçkin Çoban ve Numan Ekmekçi’ye yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Yer ve zamanı yandaki sütunlarda belirtilen etkinliğin  ücretsiz olduğunu dile getiren Hasan Emre; davetiyelerin bilgi amaçlı olup kişi sayısına bağlı olmadığını söyledi. Salonların her kentin en nezih salonları olduğunu  tüm Besnilileri yanlarında görmek istediklerini ayakta veya bağdaş kurarak izlemeyi bile göz alarak gelmelerini sözlerine ekledi.

  Daha öncede  Uşak, Gaziantep, Adana, Gölbaşı ve 4 kez Besni’de sahnelenen oyun her yerde büyük bir beğeni ile izlenmişti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor