Besni Belediyesinden Eğitime Destek

Besni Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan Besni Eğitim Vakfı İlkokulu ve Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi´ndeki sınıfların boya ve badana işleri yapıldı.

GÜNDEM 27.12.2019 11:09:48 0
Besni Belediyesinden Eğitime Destek

Besni Belediyesi Fen işleri ekipleri tarafından ilçe merkezinde bulunan Besni Eğitim Vakfı İlkokulu´ndaki sınıflarda tadilat çalışması yapılarak yeniden boyandı.
Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, ? yarınlarımızın büyükleri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha güzel ortamda eğitim görmeleri için okulumuzda tadilat çalışmaları yaptık. Milletlerin ve devletlerin kalkınmasında, yücelmesinde, yükselmesinde eğitimin öneminin büyük olduğunun farkındayız. Bizlerde bu konuda Besni Belediyesi olarak eğitime destek olmak için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz.
Ayrıca yine ilçemizde bulunan Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulu´na öğrencilerimizin daha güvenilir bir ortamda eğitim alabilmeleri için okul bahçe girişine özel güvenlik kulübesi yapımına başladık. Öğrencilerimizin eğitimi kadar güvenliği de bizim için çok önem taşıyor. ? dedi.
Besni Eğitim Vakfı İlkokulu´nda ki yapılan çalışmayı yerinde incelemeye giden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, öğrencilere giysi yardımında bulundu.
Belediye Başkanı Emre´ye okula verdiği desteklerden dolayı okul yönetimi tarafından plaket takdim edildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor