Besni Belediyesinin Eğitime Destekleri devam ediyor

GÜNDEM 12.03.2013 13:54:50 0
Besni Belediyesinin Eğitime Destekleri devam ediyor

 

Bu öğretim yılında öğrencilerine ve paydaşlarına daha nitelikli eğitim verebilmek amacıyla önceki yıllara göre Mustafa Baba İlkokulu / Ortaokulunun fiziki yapısında büyük değişikliler yapıldı.

Besni Belediyesi’nin büyük destek verdiği Mustafa Baba İlkokulu / Ortaokulu  bu eğitim öğretim yılında öğrencilerine kapılarını açarken okuldan hizmet alan herkesin “işte Bizim Okulumuz Böyle Olmalı” diyebileceği daha temiz, daha ferah daha hijyen bir ortama kavuşturuldu. Önceki öğretim yılında planlamaya konulan bir dizi hizmet Besni Belediye Başkanı Fahri Serter’in büyük desteği ile hayata geçirildi.

Konu ile ilgili olarak Okul Müdürü Mehmet Kahraman şunları kaydetti: 2012-2013 öğretim yılında göreve başladığımızda okulumuzda eğitim ve öğretim anlamında yapılabilecekleri paydaşlarımızla istişare ederek 2012-2013 yılına hedeflerimizi belirledik. 3 yıllık ve 5 yıllık hedeflerimizi başarabilmek için yönetici arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve okul aile birliğimizle istişareler yapıldı. Projelerimizi hayata geçirebilmek için öğrenci velilerimizin desteği ile kaynaklar oluşturuldu. Aynı zamanda Besni Belediye Başkanı Fahri Serter  ile de proje ve hedeflerimizle ilgili olarak görüşmeler yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanımız, Müdür yardımcımız İbrahim Erdoğan’la birlikte Sayın Fahri Serter’i ziyaret ederek belediyemizin okula neler yapabileceği konusunda planlama çalışmaları yapıldı. Sayın Fahri Serter’in eğitime bakış açısını da destek bulup kendisini sık sık ziyaret ederek okulumuza hizmet alma hususunda ısrar ettik. İşte bugün itibariyle Besni Belediyesinin büyük desteği ile okulumuz yeni bir görünüme kavuştu. Bu vesile ile Okulumuza şuana kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve çalışmaları yürüten ekip çalışanlarına şahsım, öğretmenlerim, öğrencilerim ve velilerim adına teşekkür ederim. Ayrıca çalışmaların yürütülmesinde bize maddi ve manevi destek sağlayan Okul aile Birliği Başkanımıza yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma bütün velilerime teşekkür ederim” dedi.

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç’da Besni Belediyesi tarafından okulda yapılan çalışmaları yerinde denetleyerek, “Okulumuzun arka bahçesinde alana çakıl serilerek onun üzerine ince sergi çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışma bittiğinde okulun bahçesi daha kullanışlı hale gelecektir. Yine bununla birlikte kısa süre önce yine Besni Belediyemiz tarafından okulumuzun dış ihata duvarı komple elden geçirilmiş, okulumuzun ön bahçesi komple betonlanmıştır. Önceki yıllarda olduğu gibi 2010-2011 öğretim yılında da SBS’de başarı grafiği yükselen Mustafa Baba İlkokulu / Ortaokulu , okula yapılmış olan bu yatırımlarla bu öğretim yılında da okul olarak SBS’de yakalamış olduğu başarı grafiğini bir üste çıkarabilmenin mücadelesini verecektir.  Okulumuzdaki bu fiziki değişimlerin başarıya olumlu yansımaları olacaktır.

Bu vesile ile eğitim noktasındaki hizmetlerinden dolayı Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ve çalışmaları yürüten ekip çalışanlarına Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına  teşekkür ederim.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor