Besni Belediyespor 1 puana razı oldu

GÜNDEM 17.01.2015 08:32:13 0
Besni Belediyespor 1 puana razı oldu

 Adıyaman 1. Amatör Küme A grubunda mücadelesini sürdüren ekiplerimizden Besni Belediyespor bu hafta sahasında Kahtaspor’u konuk etti. Mücadeleden 1 puan çıkarmayı başaran ekibimiz maça çok iyi başladı 3 tane net gol pozisyonu bulan takımımız son vuruşları yapamadı.

Maçın 35. Dakikasında kalesinde şanssız bir gol görerek 0-1 mağlup duruma düştü. Ama bu golden sonra takımımız dahada hırslandı ve gol aramaya başladı ama sonuca ulaşamadı defansın yaptığı bir hatayla 2. Golü kalesinde gördü ilk yarıyı 0-2 geride kapattı.

İkinci yarı dengeli başladı. Yine gülen taraf Kahtaspor oldu ve durum 0-3 oldu. Ekibimiz maçı bırakmadı ve maçın 63. Dakikasında Umut’un golüyle yeniden dirildiler. Artık rakip sahaya gömülen ekibimiz sol kanattan maçın 75. dakikasında Faruk’un geliştirdiği mükemmel atakta top Okan’la buluştu ve Okan kaleyi düşünmek yerine topu Mehmet Maviş’e aktardı ve top ağlarla buluştu skor 2-3 oldu.

Takımımız atak üzerine ataklar geliştirerek mükemmel bir oyun ortaya koydu ve sahneye Fatih Avcı çıktı güzel bir son vuruş yaparak skora denge getirdi. 

Rakip takım atak yapmaya başladı bir de penaltı kazandılar. Oyuncularımızdan Şükrü kırmızı kart gördü . Oyuncularımızda haksız bir karar olduğunu düşünerek haklı olarak itiraz edildi ve Ömer Uludağ’da kırmızı kart görerek takımı sahada 9 kişi bıraktı. Rakip takım penaltıyı değerlendirerek tekrar öne geçtiler. 

Takımımız 9 kişi kalmasına rağmen sahada varlığını göstermeye devam etti. Sol kanadı adeta otobana çeviren Faruk Canpolat pasını Mehmet Maviş’e aktararak golü yaratan isimlerden birisi oldu ve skor 4-4’ e gelmişti. Ve mücadeleden başka gol çıkmadı üzücü bir skordu ekibimiz için 3 puan yerine 1 puana razı olduk.

Mac Kadrosu: Mehmet Bozak, Şükrü Yılmaz, Ömer Uludağ, Ramazan Sarıboğa, Emre Çoban, Mehmet Maviş, Faruk Canpolat, Okan Çelikaslan,  Zafer Doğan, Fatih Avcı, Umut Taş

Yedekler: Mahmut yılmaz, Burak Buldum, Şahin Balkesen, Hakan Efe, Eren Figenergül

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor