Besni Belediyespor Dolu Dizgin: 6-0

Adıyaman 1.Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediyespor kendi evinde karşılaştığı Atakentspor´u 6-0 mağlup etti.

SPOR 25.11.2019 14:06:34 0
Besni Belediyespor Dolu Dizgin: 6-0

Adıyaman 1.Amatör Beyaz Grup 4.Hafta´da liderlik yarışı veren Besni Belediyespor ile Atakentspor Besni Şehir Stad´ında karşılaştılar. Rakibine oyun ve fizik gücü açısından üstünlük kuran Besni Belediyespor her iki yarıda attığı 3´er golle rakibini 6-0 mağlup ederek yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Rakip sahada gol arayan Atakentspor savunmada boşluk verdiği dakikalarda Besni Belediyesporlu Mehmet Maviş´in ayağından bir gol yiyerek 1-0 mağlup duruma düştü. Golle birlikte kendisine gelen Besni Belediyespor dakika 18´de bu sefer Mehmet Gezer´in attığı golle durumu 2-0´a getirdi. Golden sonra her iki takım durgunlaşınca müsabaka vasat bir duruma geldi. Dakika 42´de Roji´nin attığı golle Besni Belediyespor 3-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucu oldu.

İkinci yarı sahada apayrı bir Besni Belediyespor vardı. İlk yarıdaki oyunun üstüne fazlasıyla koyan Besni Belediyespor rakibinin sahasından çıkmasını engelleyerek müsabakanın rakip sahada oynanmasını sağladı. Rakip kalede gol arayan Besni Belediyespor aradığı golü dakika 52´de Golcü oyuncusu Roji´nin ayağından bularak skoru 4-0 yaptı. Golün şaşkınlığını üstünden atamayan Atakentspor golün üzerinden iki dakika gibi kısa bir süre geçerken duran top organizasyonundan Roji´nin attığı kafa golüyle kalelerinde 5. golü gördü. Maçta son sözü dakika 78´de Hazar söyledi. Akın akın gelen Besni Belediyespor ataklarından birinde Hazar takımının 6. golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti.


Anahtar Kelimeler: Besni Belediyespor Dolu Dizgin

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor