Besni’de BİEN Seramik Faaliyete girdi

GÜNDEM 31.07.2012 11:37:14 0
Besni’de BİEN Seramik Faaliyete girdi

 

Açılışa, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, Merinos Mağaza Müdürü Musa Karakuş, İbrahim Öztürk, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Kooperatif başkanları ve inşaat sektörünün çalışanları katıldı.

Cumartesi günü açılışı yapılan ve inşaat üzerine faaliyet gösterecek olan BİEN Seramik işletmecisi Serdar Meşen işletmenin faaliyetleri ile ilgili gazetemize bilgi verdi.


Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Serdar Meşen; “Faaliyet alanımız inşaat sektörü ile alakalıdır ve ana branş olarak seramik, fayans, kalebodur ve onun yanı sıra Besni’de ilk olarak işletmemizde faaliyet gösterecek olan duvar kağıdı kaplaması işi yapılacaktır. Duvar kağıdı uygulaması da Besnili bir ustamız tarafından gerçekleştirilecek. Teşhirimiz de canlı bir şekilde olacağı için müşterilerimizin daha iyi model seçme imkanı olacaktır. Bunların yanında cam, balkon, cam mozaik yapıyoruz ve mutfak-mobilya sektöründe Besnili bir ustamızla anlaştık. Bu kapsamda mutfak dolabı yapacağız. Mermer işi de yine Besnili ustalarımız tarafından yapılacak. Onu da beraber yürüteceğiz.

Çalışmalarımız bununla da sınırlı kalmayacak ve daha öncede yaptığımız gibi sıhhi tesisat su işleri gibi işleri de işletmemiz çerçevesinde yürüteceğiz. Bu konu da ki amacımız hizmeti vatandaşa daha iyi sunabilmek ve daha iyi şartlarda hizmet verebilmektir. Biz istiyoruz ki vatandaşımız ilçe sınırları dışına çıkıp bu tür işleri yürütmek için masraf etmesinler.

Bu hizmetin Besni’ye getirilmesi konusunda ise sevinçliyim. Hizmetin ayağımızın altında olması bizim için onur verici bir durumdur.” dedi.

BİEN Seramik Firmasının Türkiye çapında önemli bir markalaşma evresinde olduğundan da bahseden Meşen konuyla alakalı olarak çeşitli projelere de imza atacağını söyledi. Bu projelerden de bahseden Meşen, ilk olarak “İç Mimari” işini de yapacaklarını belirtti. Bu işle ilgili gerekli çizimleri ve çalışma şeklini de yine BİEN Seramik bünyesi altında yürüteceklerini vurguladı. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor