Besni’den Balkan Şampiyonluğuna

GÜNDEM 15.12.2012 10:27:19 0
Besni’den Balkan Şampiyonluğuna

 

Müsabakalara Türkiye, Azerbeycan, Kazakistan, Mısır, Ürdün, Kamerun, Danimarka, Belçika, Yunanistan, Ukrayna, Bulgaristan ülkelerinden sporcular katıldı. Adıyaman’dan Türkiye’yi temsilen katılan 2 sporcu balkan şampiyonu ve 3 sporcu balkan ikincisi olmak üzere toplamda 5 madalya kazandılar.

Adıyaman’dan katılan 5 sporcudan 4’ü Besni ilçesi Dokan Spor Kulübü ve 1 sporcuda Gölbaşı’ndan müsabakaya katılarak derece yapmışlardır.

Besni Dokan Spor Kulübü sporcularından Gökhan Çiçek ve Gölbaşı’ndan Abdullah Deniz Ertuğrul, kilolarında balkan şampiyonu oldular. Alınan dereceler şöyle:

1- Gökhan Çiçek    48 kg yıldız erkekler Balkan Şampiyonu (Besni Dokan spor)

2- Abdullah deniz  30 kg  erkekler Balkan şampiyonu (Gölbaşı)

3- Kübra Meşen    46 kg kated bayanlar Balkan  2. ( Besni Dokan spor)

4- S.Vakkas Ertürk 57 kg kated erkekler balkan  2. ( Besni Dokan spor)

5- H.İbrahim Ertürk 39 kg minik erkekler balkan 2. ( Besni Dokan spor)

Dokan spor kulübü başkanı Cevdet Öztürk yaptığı açıklamada ” İstanbul ilinde yapılan Balkan Şampiyonasında Adıyaman ilinden Ülkemizi temsilen, kulübümüz sporcularının gösterdiği başarılı musabakalardan, 1 balkan şampiyonu ve 3 balkan ikicisi olarak milli sporcu ünvanı almaları bizi kulüp olarak mutlu etmiştir. Sporcularımızı kutluyorum. 2013 yılında yapılacak dünya şampiyonasından da derece bekliyoruz. Balkan şampiyonasında Milli Antrenör Serdar Meşen’in gösterdiği çabadan dolayı, Ayrıca katkı ve desteklerinden dolayı Besni Belediye başkanı Fahri Serter’e, Gençlik  Ve Spor Hizmetleri Il Müdürü Seyyid Ahmet Bağcı’ya da teşekkür ederim” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor