Besni Dernekleri Mesut Taşdemir’i Benimsedi

GÜNDEM 4.04.2014 08:04:47 0
Besni Dernekleri Mesut Taşdemir’i Benimsedi

Konu ile ilgili gazetemize bilgiler veren Besnili ses sanatçısı Mesut Taşdemir şunları söyledi; “Gazetemiz onursal Genel yayın yönetmeni Şekip Önder abimize ve tüm çalışanlarına sanat ve sanatçıya verdikleri destek için Teşekkür ve saygılar sunarak başlamak istiyorum. Bu vesile ile Numan abi size de aynı dileklerde bulunuyorum.

Son albümüm yar yar için 10 Nisan Günü Saat 18.00 ile 23.00 arası Maltepe Fındıklı Mah Gökçe düğün salonunda Ataşehir İçerenköy’den çok yakın, tanıtım ve katkı gecesi sizlerin de desteği ile ve Değerli Besnili ses sanatçısı Latif Doğan abimin onur konuğu olarak benim her zaman yanımda olduğu gibi bu gecede özellikle önceden gelerek gece sonuna kadar kalacağını belirterek bir kez daha desteğini sağ olsun esirgemeyeceğini belirtti, bu da bizi fazlası ile mutlu etti.

Aynı şekilde İstanbul’daki tüm Besni Derneklerini, Başkan ve yöneticilerini ziyaret ettik onlarda bizleri gecemizi, sağ olsunlar benimsediler adeta afiş ve büroşürlerimizi gerek iş yerlerine gerekse dernek camlarına yapıştırmak için birbirleri ile yarıştılar, suçun hepsi bende ben bu zamana kadar Besni’den ve Besnilileri tanımadığım ve kendimi de tanıtamadığım için uzaktım, inşallah bu vesile ile daha sık görüşeceğim. Ben yaklaşık 20-25 yıldır bu müzik sektörü içindeyim çok düğünler yaptım fakat Besnili hemşehrilerimizin yapmadım, ama artık yol açıldı, 10 Nisan gecemizden sonra 16 Nisanda bir hemşehrim için Gaziantep’te olacağım döndüğümde İstanbul Vatan caddesinde tanınmış otelde yine Besnili hemşerimin düğününü yapacağım nasipse devamı da gelecek diye düşünüyorum. Gecemizde bir çok sürpriz sanatçılar olacak, bu vesile ile emeği geçen katkısı ve katılımcı olan tüm hemşerilerimize şimdiden teşekkürlerimizi selamlarımızı saygılarımızı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor