Besni Devlet Hastanesinden Gerçeği Aratmayan Tatbikat

Besni Devlet Hastanesi tarafından Hastane Afet Planı çerçevesinde her yıl rutin olarak gerçekleştirilen Afet Acil Durum Saha Tatbikatı yapıldı.

GÜNDEM 6.07.2019 14:32:06 0
Besni Devlet Hastanesinden Gerçeği Aratmayan Tatbikat

Düzenlenen tatbikatta senaryo gereği Besni ilçesine bağlı Yeşilvadi Köyünde arazi anlaşmazlığı sonucu çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada iki gruptan da çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar 112 Acil Ekiplerince Besni Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Senaryo gereği yaralıların yakınları arasında hastane önünde arbede yaşandı. Güvenlik güçleri olaya müdahale ederken kavgaya karışan çok sayıda kişiyi de gözaltına aldı.

Tatbikat sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Besni Devlet Hastanesi Sivil Savunma Amiri Vakkas Öztürk, düzenlenen tatbikatın gerçeği yansıtmadığı ancak böyle bir durumla karşılaşılması durumunda Besni Devlet Hastanesi olarak hazır olduklarını ifade etti.

Besni Devlet Hastanesi Başhekim Vekili İbrahim Halil İnanç ise, meydana gelen olaya hastane olarak müdahale ettiklerini ve yaralıların tedavisinde herhangi bir aksaklık meydana gelmediğini söyledi.

Düzenlenen tatbikata çok sayıda ambulans, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), Besni Emniyet Müdürlüğü, Besni İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Besni Belediyesi Cenaze Nakil Aracı ve Besni Devlet Hastanesi personelleri katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor