Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BESNİ DEVLET HASTENESİ PANDEMİ HASTANESİ OLDU

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Adıyaman genelinde yayılmaya devam ediyor. Artan vaka sayılarıyla birlikte Adıyaman ve Kahta´daki hastanelerin doluluk seviyesine ulaşmasının ardından Besni Devlet Hastanesi de pandemi hastanesine çevrild

GÜNDEM 7.08.2020 09:54:33 0
BESNİ DEVLET HASTENESİ PANDEMİ HASTANESİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç´ın hastanelerde yoğun bakım ünitelerinin doluluk seviyesine ulaştığını açıklamasıyla vaka sayılarındaki artışın ürkütücü boyutlara ulaşıldığı gözlemlendi.

Bu kapsamda pandemi hastanesi olarak hizmet veren Adıyaman ve Kahta´daki hastanelerin yoğun bakım ünitelerinin dolmasıyla alınan karar doğrultusunda Besni Devlet Hastanesi de pandemi hastanesine dönüştürüldü.

Yakın komşumuz olan Gölbaşı ilçesindeki koronavirüs hastalarının da Besni´de tedavi edilmeye başlanacağı öğrenilirken yetkililer vatandaşları zorunlu olmadıkça hastanelere gelmemeleri konusunda uyardı. Mecbur kaldıkları takdirde ise MRHS sistemi üzerinden randevu alarak gelmelerini belirten yetkililer artan vakalara karşı vatandaşları  sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hassasiyetle uymaya davet etti.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER