Besni Eğitim Vakfı Dernek ziyaretlerine devam ediyor

GÜNDEM 30.01.2015 09:40:20 0
Besni Eğitim Vakfı Dernek ziyaretlerine devam ediyor

 

Besni Eğitim Vakfı başkanı Hasan Doğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Baykara, Halil Göksel, Erdal Teknikel, Ali Balta, Şaban Çağıran, Mustafa Şahin ile Metin Kütük ve ses sanatçısı Mesut Taşdemir Bahçelievler Besnililer Derneğini ziyaret ettiler.

BEV Başkanı Hasan Doğan yaptığı açıklamada “14 Şubat’ta Ankara Besnililer Derneğimize ziyaretimiz olacak, İstanbul’da ki derneklerimizi de sırası ile ziyaret edeceğiz.” Dedi. BEV’e yeni alınan mülkiyet hakkında da bilgi veren Doğan “Tapuyu aldık, borcu az kaldı, onuda belirlediğimiz ödeme takvimi çerçevesinde ödeyeceğiz. Nasip ise tadilatlar yetuişirse Şubat ayında taşınmayı düşünüyoruz” dedi.

Bahçelievler Besnililer Derneği başkanı Sermet Şüküroğğlu ve Metin Kütük’te Besnili ses sanatçısı Mesut Taşdemir’in Eğitim Bayramında, Besni gecelerinde ve bunun gibi etkinliklerde sahne alması için gerekli çabayı sarfedeceklerini söylediler.

Daha sonra söz isteyen Sinan Ercan  İstanbul 3. bölgeden CHP’den milletvekilliğine aday adayı olduğunu açıklayarak öz geçmişinden bahsederek kedisini tanıttı.

Kizilin projesininde ele alındığı, konuşulduğu gecede, Besnili hemşehrilerimiz tarafından dernekte bizzat elleri ile hazırladıkları yoğurdukları çiğköfte, ayran ve baklava ikramı yapıldı.

Toplantının sonunda Bahçelievler Besnililer Derneğini ikinci başkanı Mehmet Balta yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, herkese teşekkür etti.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor