BESNİ EĞİTİM VAKFI YENİ YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu, son yapılan seçimli Genel Kurul toplantısının ardından ilk toplantısını 01.05.2019 tarihinde İstanbul´da bulunan vakıf merkezinde yaptı.

GÜNDEM 7.05.2019 15:53:24 0
BESNİ EĞİTİM VAKFI YENİ YÖNETİM KURULUNDA GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ

Toplantıda, Vakıf başkanı Bedir Sabak açılış konuşmasını yaptı ve önceki başkan Ali Balta ve Yönetimine teşekkür etti. Ali Balta, 2 yıllık görev dönemi boyunca kendilerine verilen destekten dolayı tüm üyelere teşekkür ederek, bu süre zarfında en iyisini yapmaya çalıştıklarını, bundan böyle de vakfa aynı şekilde her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Toplantıda Besni Eğitim Vakfı Başkan Yardımcısı olarak İbrahim Bağış ve Ali Aslanbay, iletişimden sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Şaban Çağıran seçildi.

Diğer yandan, BEV Genel Sekreterliği görevine ise Tülay Kurtlugül atandı.

Toplantıda, Besni´de yapılacak olan 2019 yılı Eğitim Bayramı etkinliğinin prensip olarak 27-28 Eylül tarihleri arasında yapılması planlandı. Bunun yanında, gerek Besni ve gerekse İstanbul, Adana, Gaziantep, Mersin, Uşak ve İzmir gibi yerlerde, daha sık bir şekilde değişik konularda paneller organize edilmesi kararlaştırıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor