BESNİ EĞİTİM VAKFINA PLAKET

GÜNDEM 1.05.2013 12:57:30 0
BESNİ EĞİTİM VAKFINA PLAKET

Geçtiğimiz hafta içinde Ankara'da tanınmış dört yıldızlı bir otelde Güneydoğum Derneği tarafından Besni Eğitim Vakfına plaket verildi. Kurulduğu 2005 yılından bu tarihe kadar her yıl gece düzenleyerek Güneydoğu Anadolu Bölgesi il ve ilçelerinde görev yapmış bir çok Milletvekili, Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, STK Başkanlarına çeşitli ödül ve plaketler veriliyor. 

Sunuculuğunu Adıyaman Ünüversitesi önceki Rektörü Mustafa Gündüz'ün yaptığı yaklaşık 500 kişilik yemekli  gecede BEV adına katılan Bev önceki başkanlarından Ali Aslanbay ve Mehmet Baykara'dan edindiğimiz bilgilere göre katılımcıların bazıları Adıyaman önceki Milletvekilleri Mir Dengir Fırat, Mahmut Göksu, Şevket Gürsoy, Mehmet Özyol, Şevket Köse, Adıyaman önceki valilerinden Halil Işık, Besni önceki Kaymakamlarından Mahmut Hersanlıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de plaket aldığı gecede Adıyaman ili Besni ilçesine yaptığı Eğitim katkısından dolayı TBMM Genel Kurul Oturum Katibi ve  Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'ten BEV adına Mehmet Baykara üzerinde el işlemeli Besni Eğitim Vakfı yazan plaket aldı.

Adıyaman mevcut Milletvekillerinin katılmadığı dikkatlerden kaçmadı. Bizde Ekspres Gazetesi olarak emeği geçenlerin başarılarının devamını dileriz.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor