BESNİ EĞİTİM VAKFINDA YENİ GÖREV DAĞILIMI

Besni Eğitim Vakfı (BEV) Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta toplanarak ilk toplantısını yaptı. Başkan Andan Sabak Özbay Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şaban Çağıran Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine, Elvan Tuğsuz Güven Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına, Müy

GÜNDEM 29.06.2021 14:47:01 0
BESNİ EĞİTİM VAKFINDA  YENİ GÖREV DAĞILIMI

Başkan Andan Sabak Özbay, yaptığı açıklamada, Besni Eğitim Vakfının 1997 yılından bu yana faaliyet gösterdiğini, ilk kadın başkan olarak önemli farkındalıklar yaratmayı, eğitime gerek burs ve gerekse diğer çalışmalar yoluyla önemli katkılarda bulunmayı hedeflediklerini, bunun için ortak aklı öne çıkaracaklarını ve paydaşlar ile iş birliği içinde olmaya önem vereceklerini belirtti.
Başkan Andan Özbay Sabak, yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısının son derece verimli geçtiğini, vakfımızın etkin bir şekilde çalışma yapabilmesi için çalışma grupları oluşturduklarını, bunun için aşağıdaki şekilde çalışma grupları oluşturulduğunu belirtti.
1.Eğitim Bayramı Komisyonu; Asım Öcal, Erdem Erçakallı, Ahmet Neşet Aytekin, Ahmet İlerigözcübaşı, Mehmet Balta, Çetin Salıcı
2. Burs Komisyonu; Elvan Tuğsuz Güven, Müyesser Aslanbay Ahmet Neşet Aytekin, Veysel Önder, Cem Kubilay Kaban.
3. Kaynak Toplama Komisyonu; Hasan Doğan, Veysel Önder, Abuzer Sarı, Metin Kütük, İbrahim Dayıoğlu, Ahmet Neşet Aytekin.
4.Hukuk Komisyonu; Zeynep Baykara Doğar, Ahmet Neşet Aytekin, Erdem Erçakallı.
5.Mali İşler Komisyonu; Erdal Teknikel, Müyesser Aslanbay, Fatih Sarıoğlu.
6. İletişim Komisyonu; Şaban Çağıran, Zeynep Baykara Doğar, Cem Kubilay Kaban, Erdem Erçakallı, Evrim Sabak Kaya.
Andan Özbay Sabak, ilk işlerinin 2021 Eylül sonunda yapmayı düşündükleri eğitim bayramı organizasyonu ve buna ek olarak Sefaköy´de yapılmakta olan Besni Kültür Merkezindeki yeni yer alımının gerçekleştirilmesi olduğunu belirtti. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor