BESNİ EMNİYETİ KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Besni Emniyet Müdürlüğü olarak halkın huzur ve güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını açıklayan Emniyet Müdür Vekili Ali Yıldırımoğlu, bayram süresi boyunca 60 personel ve motorize ekip görevlendirildiğini söyledi.

GÜNDEM 26.07.2020 13:47:29 0
BESNİ EMNİYETİ KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİNİ ALDI

Besni Emniyet Müdür Vekili Ali Yıldırımoğlu Kurban Bayramı için gerekli tedbirlerin alındığını aktardı. Ekiplerin bayram boyunca denetim yapacaklarını aktaran Yıldırımoğlu şunları kaydetti; ?Bu bayramda önceki bayramlarda olduğu gibi Polis Teşkilatı olarak vatandaşa hizmet için ailemizden, sosyal hayatımızda ve tüm bayramlardan feragat ederek vatandaşımızın huzur ve güvenliği sağlamak için Besni ilçe emniyet müdürlüğü olarak 2020 kurban bayramı tedbirlerini almış bulunmaktayız. Bu tedbirler kapsamında genel güvenlik ve asayişin temini sebebi ile hayvan pazarları, park ve bahçeler, otogar, şehir içi toplu taşıma araçları gibi halkın yoğun olarak bulunduğu yerler ile ana arterlerde hırsızlık, sahte para, kapkaç, yankesicilik, dolandırıcılık olaylarına karşı 60 personel yaya ve motorize ekip olarak görevlendirilmiştir.

Ayrıca hayvan hırsızlarına yönelik tedbir alınması, ilgili kurumlarla koordineli hareket edilmesi, vatandaşlarımızın bayram ziyareti ve tatil amacıyla ikametlerinden ayrılacak olmaları ve işyerlerinin kapalı olacağından evden ve işyerlerinden hırsızlık olaylarının artabileceği değerlendirildiğinden önleyici tedbirlerin arttırılması amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri bayram boyunca kontrol yapacaktır.

Mezarlıklar bayram öncesi ve süresince yoğun olarak ziyaret edileceğinden gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır. Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebi ile vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafe konusunda gerekli uyarılar yapılacaktır. Bu dönemde vatandaşlarımızdan ricamız covud-19 salgını nedeni ile maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarıdır. Tüm vatandaşlarımızın kurban bayramını tebrik eder huzur ve sağlıklı bir şekilde geçirmelerine temenni ederiz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor