Besni Emniyetine Taziye Ziyareti

İstanbul Beşiktaş´ta yaşanan terör saldırısı sonucu şehit olan polisler ve vatandaşlar için Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri ve öğrenciler tarafından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulunuldu.

GÜNDEM 20.12.2016 15:14:36 0
Besni Emniyetine Taziye Ziyareti

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan´ın makam odasında başlayan taziye ziyaretine, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı, Besni Servi Erdemoğlu Müdiresi Ferda Uncu ve Müdür yardımcısı Arzu Siner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Mebbis Yöneticisi Mehmet Songuralp, Gülüsüm-İbrahim Erdemoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Levent Seyrek, Safyün Hatice Gölbaşı Müdür yardımcısı Abuzer Leman ve öğrenciler katıldı.

Ziyaretin devamında öğrenciler tarafından polislere karanfil dağıtımı yapılırken aynı zamanda taziye ve birlik mesajları iletildi. 

Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı; ?Terör, İstanbul´da çirkin, kanlı ve hain yüzünü bir kez daha göstermiştir. Milli birlik ve beraberliğimizi yok etmeyi amaçlayan bu saldırılar karşısında büyük Türk Milleti, her zamankinden daha da güçlü bir şekilde birliğini ve dirliğin ortaya koyacağına  yürekten inanıyorum.   Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik haince gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyorum.

Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmaya yönelik hareket eden şer odaklarınca düzenlenen terör saldırısı sonucunda şehit olan polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.
En temel insan hakkı olan yaşama hakkını hedef alan bu eyleme karşı Milletimizden her türlü tahrik edici eyleme karşı sağduyu ve itidal ile yaklaşmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile İlçe Emniyet Müdürümüz Sn. Cemal Avan´ın  nezdinde tüm emniyet teşkilatımıza ve ülkemize baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun? dedi.

Ziyarette öğrenciler tarafından Emniyet Müdürlüğü personellerine karanfiller dağıtıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor