Besni Fen Lisesinden Halep´e destek kermesi

Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi tarafından Adıyaman genelinde düzenlenen ?Adıyaman´dan Halep´e Yol Aç? kampanyasına destek amaçlı kermes düzenlendi.

GÜNDEM 23.12.2016 13:55:44 0
Besni Fen Lisesinden  Halep´e destek kermesi

Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi Biyoloji Kulübüne üye öğrenciler, Suriye´nin Halep şehrinde, rejim güçleri ve rejim yanlısı terörist grupların saldırılarıyla barınmanın yanı sıra temel yaşam malzemelerine ulaşma imkanı bulamayan insanlar için kentte düzenlenen "Adıyaman´dan Halep´e Yol Aç" kampanyasına, okullarında düzenledikleri kermesle destek verdi.

Besni Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Abidin Arıcı geçtiğimiz Pazartesi başlayan kermesten elde edilen gelirleri ?Adıyaman´dan Halep´e Yol Aç? kampanyasını başlatan Sivil Toplum Kuruluşlarına teslim edeceklerini söyledi.

Amaçlarının Halep´te zulüm gören insanların acısını bir nebze hafifletmek olduğunu belirten Arıcı; ?Adıyaman´dan Halep´e Yol Aç? kampanyasını yapan Sivil Toplum Kuruluşlarına destek olarak biz okulumuzda Biyoloji Kulübü öğrencileri olarak da 4 gün süren kermes kampanyası başlattık.

Bu kermesimizi sadece 12. Sınıflar olarak gerçekleştirdik, her gün bir sınıfımız yaptı. Amacımız Halep´te zulüm altında kalan, orada ezilen masum insanlara Müslüman din kardeşleri olarak bir nebze onların yardımına koşmak, bir nebze onlara yardım etmek. Bundan dolayı okulumuz Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi öğrencileri büyük bir destek sağladılar. Maddi olarak ürünler aldılar, evlerinden getirdiler, fedakârlık örneği gösterdiler. Öğrencilerime bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim.

İnşallah dünyada var olan zulüm düzeni biter, ezilen insanların ezilmeleri biter, savaşlar biter ve barış içinde bir dünyada yaşarız? dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor