Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Besni Gençlik ve Spor Kulübü Bin 500 metre koşuda 3. oldu

Türkiye Atletizm Federasyonun faaliyet programında yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi 1.etap yarışmaları Adıyaman´da yapıldı. Düzenlenen yarışmalarda Besni Gençlik ve Spor Kulübü takım halinde üçüncü oldu.

SPOR 23.03.2021 09:17:46 0
Besni Gençlik ve Spor Kulübü Bin 500 metre koşuda 3. oldu

Türkiye Atletizm Federasyonun faaliyet programında yer alan Atletizmi Geliştirme Projesi devam ediyor. İlk etabının Adıyaman´da yapıldığı yarışmalara 10 ilden sporcular katıldı.
Yarışmalar sonunda Adıyaman adına yarışan tamamı Besni Gençlik Spor Kulübü sporcularından oluşan 2008-2009 doğumlu kızlar kategorisi 1500 m´de yarışan kız takımı takım halinde 3.oldu. 2006-2007 doğumlu kızlar kategorisinde ise 3. olan Adıyaman takımında, Besni Gençlik ve Spor Kulübünden iki sporcu yer aldı. Projenin 2. etabı 3 Nisan 2021 tarihinde Kahramanmaraş´ta yapılacak.
Elde edilen başarı ile ilgili açıklama yapan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Besni Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulu üyeleri adına Antrenörümüz Hüseyin Doğan ve dereceye giren sporcularımızı tebrik eder 2. etap yarışmalarında başarılar dilerim. Ayrıca bizlere her zaman maddi ve manevi olarak büyük destek veren ve pozitif yönde motive eden İlçe Kaymakamımız Nazlı Demir, Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Kesmetepe Belediye Başkanı , Besni Şoförler Odası Başkanı Mitat Songur ve Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Aslan´a teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER