BESNİ, GÖLBAŞI, TUT İKTİDARA SANDIKTA CEVABINI VERECEK

CHP 2. Sıra milletvekili adayı Hakan Kılınç, partilileriyle biraraya geldiği toplantıda iktidara yüklendi. ?Besni´yi hiçe sayan ve iki dönemdir dayatma listesi yapan iktidara Besni, Gölbaşı ve Tut 24 Haziran´da sandıkta cevabını verecektir? diyen Kılınç,

SİYASET 25.05.2018 16:29:32 0
BESNİ, GÖLBAŞI, TUT İKTİDARA SANDIKTA CEVABINI VERECEK

?Adayın kim olduğu önemli değil Çünkü bu dönem son durak?

CHP listelerini 21 Mayıs´ta belli olmasının ardından Adıyaman´a gelen adaylar partilileriyle buluştu. Adıyaman havaalanında coşkulu bir kalabalığın karşıladığı adaylar parti merkezlerinde vatandaşlarla kucaklaştı. Besni eski ilçe başkanı Hakan Kılınç´da ilçe binasında partilileriyle bir araya geldi.
CHP´de 20 milletvekili aday adayıyla birlikte çalışacaklarını belirten Kılınç, ?Bir aylık süreç içerisinde yoğun bir çalışma içerisindeydik ve yirmi arkadaşımız aday adayı oldu. Partimizde merkez yoklama sistemiyle 5 değerli arkadaşımıza bu görevi verdi. Ama biliyorum ki o yirmi arkadaşımızda sen ben olmadan bu dönem sahada çalışacağız. Çünkü bu dönem hiçbir döneme benzemiyor. Bu dönem kimin Milletvekili olacağı, kimin Belediye Başkanı olacağı, kimin Başbakan olacağı hiç önemli değil. Bu dönem son durak.? dedi.

25 Haziran´da Türkiye çok farklı bir sabaha uyanacak

Bu dönemde çocuklarımızın geleceği bu seçime bağlı. Çünkü ülkemizin gerçekten son durağı, ya hep birlikte karanlığa gideceğiz, yada hep birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurmuş olduğu demokratik Cumhuriyet rejimine tekrar devam edeceğiz. Benim bundan hiçbir şüphem yok biz Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurmuş olduğu Cumhuriyeti kimseye teslim etmeyeceğiz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
İki hafta önce Cumhurbaşkanı adayımızı açıkladık. Sayın Muharrem İnce şu anda Türkiye´nin her köşesinde müthiş bir şekilde sevgi seliyle karşılanıyor. Çok güzel bir sinerji ve hava yakaladı. İnanın 25 Haziranda Türkiye çok farklı bir sabaha uyanacak.

İşadamı, tüccar, esnaf tefecinin eline düşmüş

Biz bir aydır kendi bölgemizden uzağız ama inan edin taksicisi, esnafı, tüccarı, iş adamı, memuru, vatandaşı artık bu işin bittiğinin farkında. Çünkü perişanlık diz boyu ve esnafımız tefecinin eline düşmüş. İşadamı tefecinin eline düşmüş.
Bugün ülkemizin çiftçisi traktörüne, şoförü taksisine, kamyonuna, tırına, taksici taksisine dünyanın en pahalı yakıtını alıyor. Bugün vatandaşımız da bunun farkında. Bizler 24 Haziranda sandıkta bu işe tamam diyeceğiz. Sizlerden ricam biliyorsunuz ki bu baskın bir seçim oldu ve çok kısa bir süre içerisinde yoğun bir çalışma yapmamız gerekiyor. Burada en büyük görev tabi ki bizlere ve sizlere düşüyor. Bir aylık bir süre içerisinde ilimizde, ilçemizde ve köylerimizde gitmediğimiz yer kalmamalı. Yani bütün buralara adaylarımız yetişemeyecek çünkü süre çok kısıtlı.

20 aday adayı da sahada olacak

Dün 5 aday arkadaşlarımızla oturduk ve sağ olsunlar aday adayı arkadaşlarımız da bizlere destek verecekler. Bu sürü içerisinde bundan emin olabilirsiniz ki bu 20 arkadaşımızda sahada olacak. Geçmişte ki farklı algıların hiç biri yok ortada. Tabi ki her arkadaşımızın gönlünde biri vardı. Ama bu bayrağı bu dönem bu beş kişi taşıyacak ve 15 kişide ona destek olacak. Bizlerde partimizi en iyi şekilde temsil ederek gitmediğimiz köy, gitmediğimiz esnaf ve gitmediğimiz ev kalmasın. Bakın şurada bir aylık sürecimiz var ve bunu çok iyi şekilde değerlendirmemiz gerek.

Besni sandıkta cevabını verecek

İki dönemdir Adıyaman ve özellikle Besni ilçemizi yani hiçe sayan ve iki dönemdir dayatma listesi yapan iktidara da ben çok iyi inanıyorum ki bu dönem hem Adıyaman, hem Besni, hem Gölbaşı ve hem de Tut sandıkta cevabını verecektir. AK Partinin zaten ülke ekonomisine yaptığı bütün olumsuzluklar zaten göz önünde. Ama iki dönemdir de burada Besni, Gölbaşı, Tut gibi bugün Adıyaman´ın batıya açılan penceresi olan 3 ilçede iki dönemdir temsiliyet namında hiçe sayıldı. İki dönemdir hiçe sayılmasına rağmen bu 3 bölgemizde en büyük destekte yine AKP´ye gidiyor.
Ama ben inanıyorum ki ayın 21´inde listeler açıklandıktan sonra beni Besni´den arayan partili partisiz kararını vermiş. 24 Haziranda AKP´ye sandıkta cevabını vereceğiz. Hiç kimse bu ilçeleri hiçe sayamaz.

AK Parti Milletvekili adaylarının 4´ü Kahtalı

Bugün AK Parti Milletvekili adaylarının 4´ü Kahtalı. Besni´den, Tut´dan ve Gölbaşı´nda hiçbir adayı yok.
Bu bölgelerde temsiliyet sadece Cumhuriyet Halk Partisinde var. Çünkü Genel Başkanımızla, Genel Başkan Yardımcılarımızla bu son bir haftalık görüşmelerimizde biz hiçbir zaman Besni´yi, Gölbaşı´nı ve Tut´u hiçe sayamayız. Bütün fikirleri ve düşünceleri liste yapılırken öncelik bu üç ilçenindi. Çünkü burada müthiş bir şekilde oy potansiyeli var ve temsiliyet namında mutlaka birileri tarafından temsil edilmeli. Cumhuriyet Halk Partisi geçmişte de bugün de ve yarında da hiçbir zaman bu 3 ilçeyi temsiliyet namında hiçe saymamıştır ve saymayacakta. Besni´de bizlere düşen çok çalışmak, partimizi en iyi şekilde temsil etmek. Ben inanıyorum ki Adıyaman´da bu dönem biz ikiyi de üçü de çıkaracağız arkadaşlar.

Her kesimini kucaklayan bir liste

İnsanların gözlerindeki umutlar, heyecanlar, sahada olsun ve bizleri arayan vatandaşlarımızın duyguları, düşüncelerini biz net bir şekilde görebiliyoruz. CHP Adıyaman olarak biz iki sınırındayız ama bizim amacımız üçü de almak. Hedeflerimize ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor. Adıyaman´ın her kesimini kucaklayan çok bir liste oldu. Bizlerde bu arkadaşlarımızla birlikte partimizi her tarafta çok iyi şekilde temsil edeceğiz. Burada sizlerden çok büyük destek ve manevi anlamda katkı bekliyorum. Ben 24 saat hangi partili veya partisiz olsun herkese bir telefon kadar yakınım. Hangi köye gitmemiz gerekiyorsa ve ne yapmamız gerekiyorsa bu konuda sizlerden destek istiyorum. Çünkü bu dönem her eve gitmemiz lazım ve her eli sıkmamız gerek.

Muharrem İnce 2 Haziran Cumartesi Adıyaman´da

Biliyorsunuz ülke ekonomisi bitmiş ve batmış durumda. Ülkemiz çok büyük sıkıntılar içerisinde, iktidar ülkeyi faiz lobilerine teslim etmiş. Biliyorsunuz ki Türkiye´nin en büyük güvencesi Muharrem İnce ve 2 Haziran 2018 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı adayımız sayın Muharrem İnce Adıyaman´a gelecek. Bu miting bizim için çok önemli ve orada o coşkuyu ve o kalabalığı Cumhurbaşkanımıza hissettirmeliyiz.
Önümüzdeki süreçte destek vermek amacıyla Genel Başkan Yardımcılarımızda Adıyaman´a gelecek. İl Başkanımızın şuan görüşmeleri sürüyor ve Genel Başkanımızda Adıyaman´a gelecek. Bu dönem Cumhurbaşkanı adayımız, Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcılarımız çalışmalarımıza destek verecek. Önümüzde bir aylık süreç var ama Ramazan ayı nedeniyle bizim gece birlere ikilere kadar çalışmamıza olanak sağlıyor. Gece sahura kadar insanlarımız çay bahçelerinde, kıraathanelerde bu tür yerlerde istirahat ediyorlar ve biz bu alanları da değerlendireceğiz.

Ben bunun sözünü sizlerin adına verdim

Önümüzdeki süreç içerisinde biz Besni´de görüşmelerimizi yapıyoruz ve bir karargah tutacağız. Araçlarımız partimizin belirlediği logolardan sonra giydirilerek Besni´ye gelecek ve her türlü hazırlıklarımız bitti. En son Kayseri´de yapılan İl Başkanları toplantısında ilçemizin derece yaptığı beni onurlandırdı. 24 Haziran baskın bir seçim oldu ama biz her zaman seçime hazırmışız gibi hazırlığımızı bitirmiştik. Gençlik Kollarımıza ve Kadın Kollarımıza da teşekkür ediyorum. Yani zaten Besni hazırdı bizlere düşen bu süreci çok iyi değerlendirip Besni´den iyi bir sonuçla Genel Merkeze gitmek istiyorum. Ben bunun sözünü sizlerin adına verdim, Genel Başkanımıza da sözünü verdim. Genel Başkan Yardımcılarımıza da sözünü verdim. Dedim ki 24 Haziran da sizlere ikinci vekil olarak geleceğim dedim. Ama dünkü Adıyaman ve bugünkü tabloyu görüyorum inan edin ve umutsuzluğa kapılmayın biz üçü de alacağız. Ben o sözü sizlerin adına verdim ve sizlerin beni hiçbir zaman mahcup etmeyeceğini de biliyorum.

Besnililer hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmasın

Buradan partili partisiz tüm Besnili hemşerilerime sesleniyorum. Halkımız bu Besni´li evladına sahip çıkmalıdır. Bu evladına sahip çıkmalı ki ben Besni´nin, beldelerin, köylerin tüm sorunlarını Mecliste korkusuzca dile getireceğim ve bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Besnililer hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmasın. A veya B partisinde bizi temsil eden yok diye. Hiç merak etmesinler Cumhuriyet Halk Partisinde bir temsiliyet var ve o temsiliyet Besni´nin A dan Z ye tüm sorununu biliyor ve en iyi şekilde mecliste temsil edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu kardeşlerine sahip çıksınlar.
Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gün dedim ki kendi ilçemde seçim startını vereyim. Besni benim ailem, burada doğmadım ama doyduğum yer, çocuklarımı büyüttüğüm yer, acımı sevincimi paylaştığım ilçe. Önce ailemle başlayım dedim ve buradan da anne babamın hayır duasını almaya gideceğim. Ben umut ediyorum ki bu dönem Besni´den çok güzel sonuç alacağız. 24 Haziranda Cumhurbaşkanlığını da alacağız. Besni´nin Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde bir ağırlığı vardır ama daha fazla ağırlığı olacak.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor