“Besni halkıyla birlikte Besni’yi yönetmeye talibim”

GÜNDEM 23.11.2013 11:48:29 0
“Besni halkıyla birlikte Besni’yi yönetmeye talibim”

 

Göreve geldiğinden Besni deki otuz bin kişiyle değil, tüm Türkiye’de ki 700-800 bin Besniliyle Besni’yi yöneteceklerini söyleyen Cumali Yaycı, “Besni deki projeleri Besniyle alacağız. Bütün sivil toplum örgütleri, esnaf odası, şoförler odası, kredi kooperatifimizle, muhtarlarımızla, mahallelerimize ne ihtiyacı varsa Besni halkı Besni’nin eksiklerini söyleyecek projelerini çıkaracak bizde uygulayacağız. Bizimde ileriye yönelik Besni’yi şekillendirecek, güzel bir ilçe yapacak 50-60 yıllık projelerimiz var. Bunun için eğilim yoklaması istiyoruz, bunun için ön seçim istedik çünkü halkın temsilcisi olacaksan halk belirlemeli adayını. Ankara’dan Genel Merkez belirleyip halk istemezse olmaz, çünkü halkın temsilcisi, halkın sözcüsü oluyorsun. Halk sana o imza yetkisini veriyorsa, halk belirlesin.

Besni 30 bin nüfustan ibaret değil, dediğim gibi Besni 700-800 binden ibaret. Çünkü biz Besnililerden destek bekliyoruz diyoruz, şu yatırımı ve şunu yapalım diyoruz. Önce alt yapısını yapmazsan o insanlara ne güvence vereceksin ki o insanlar buraya gelsin. Biz hep birlikte tüm Besni de ki Besnililerimizle, tüm Türkiye deki Besnililerimizle, Besni’yi Besni yapmak için geliyoruz.

Besni’nin çehresi, güzelliği ileriye dönük 40-50 yıllık projelerimizle Besni’yi her bakımdan, tabiki projelerimizi zaman içerisinde açıklayacağız ve bunları tüm Besni halkı görecek. O nedenle biz Besni halkı için ön seçim diyoruz, Besni eğilim yoklamasıyla olsun diyor, Besni kendi adayını kendi belirlesin diyoruz.

Eğilim yoklamasında hangi adayımız çıkarsa biz hep birlikte el ele verip hep birlikte çalışacağız. Çünkü her şey Besni için. Ben buraya siyaset yapmaya gelmedim. Ben hizmete geldim. İstihdama ve Besnilileri kaynaştırmaya, tüm Türkiye’deki Besnililerimize Besni’ye kucak açmaya Besni’ye davete geldik. Ben 30 binin değil tüm Türkiye’deki Besnililerin belediye başkanı olmaya geliyorum.”

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor