Besni KYK´da ?Yeni Türkiye, Yeni Gelecek? Konulu Konferans

Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Besni Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurdunda Gazeteci-Yazar Hasan Öztürk´ün konuşmacı olarak katıldığı ?Yeni Türkiye, Yeni Gelecek? Konulu düzenlendi.

GÜNDEM 1.04.2017 13:29:36 0
Besni KYK´da ?Yeni Türkiye, Yeni Gelecek? Konulu Konferans

Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında Gazeteci-Yazar Hasan Öztürk Besni Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurdunda öğrencilerle bir araya gelerek ?Yeni Türkiye ve Yeni Gelecek? konularında bilgiler verdi.

KYK Servi Mehmet Erdemoğlu Yurdunda düzenlenen konferansa Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Gazeteci-Yazar Hasan Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, Besni Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurdu Müdiresi Nurcan Ciner, STK Temsilcileri, yurt personelleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan konferansta açılış konuşmasını yapan Besni Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumu Servi Mehmet Erdemoğlu Yurdu Müdiresi Nurcan Ciner; ?Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce uluslararası sistemin yeniden yapılandığı süreçte öğrencilerimizin geçmişten günümüze yönetim modellerini tanımaları, globalleşen dünyanın sorunları ve çözümlerini öğrenmeleri amacıyla çeşitli konferanslar düzenlenmektedir.

KYK Yurdumuzda barınan öğrencilerimizin serbest zamanlarını değerlendirmek, bireysel, sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla KYK Adıyaman İl Müdürlüğümüzce düzenlenen Çınaraltı Gençlik Söyleşileri kapsamında?Yeni Türkiye, Yeni Gelecek? konulu konferansı düzenlenmiştir? dedi.

Daha sonra konferansa konuşmacı olarak katılan Gazeteci- Yazar Hasan Öztürk konuşmalarını gerçekleştirdi.

Öğrencilerle sohbet havasında geçen konferansta Öztürk, Türkiye´nin geçmişten günümüze yaşadığı darbeleri ve darbelerin ülkelere verdiği zararları konusunda bilgiler verdi.

Gündemde olan Yeni Anayasa paketi ve referandum süreci ile ilgili de bilgiler veren Hasan Öztürk, öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Konuşmalarının ardından Gazeteci- Yazar Hasan Öztürk´e KYK İl Müdürlüğünce hediye takdim edildikten sonra konferans sona erdi.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor