Besni Lisesi mezunları İstanbul’da buluştu

GÜNDEM 25.06.2013 16:04:58 0
Besni Lisesi mezunları İstanbul’da buluştu

1975 - 1980 dönemi Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi mezunları İstanbul’da bir araya geldi. Şaban Çağıran, Abdullah Kumral, Avni Çağırır, Ahmet Bozmaz ve Eyüp Kumral’ın organizatörlüğünde  düzenlenen yemeğe katılım oldukça yüksek oldu.

Bahçeşehir’de tanınmış bir marka olan Şark Sofrası Restaurant’ta, Besni Lisesi mezunları 35 yıl sonra ikinci kez akşam yemeğinde buluşarak dönem arkadaşları ile oldukça duygulu ve keyifli anlar yaşadılar. Ayrıca dönem hocalarından Ş.Abdurrahman Akbaba'da, verilen bu yemeğe katıldı. Hocaya ilgi yoğun oldu, sırası ile öğrencileri yanına gidederek hal hatır sordular, hocalarını bir an olsun, gece sonuna kadar yanlız bırakmadılar, anılarını paylaşıp hasret giderdiler. 

Yemekte kısa bir açılış konuşması yapan Gazetemizin  köşe yazarlarından Şaban Çağıran şunları söyledi; “Değerli ve  saygı değer Abdurrahman hocam, sevgili dönem arkadaşlarım, bizleri geçen yıl olduğu gibi bu yılda yalnız bırakmayan Besnimizin kıymetli Basın temsilcileri ve Eyüp Kumral'ın özel konukları olan işte Adıyaman dergisi genel yayın yönetmeni Abdurrahman Cüneyt Fidancı ve yardımcısı hepiniz gecemize hoş geldiniz. Bizleri bu anlamlı buluşmada yalnız bırakmadığınız için şahsım ve organizasyonu temin eden arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Çağıran konuşmasının devamında Sevgili dostlar bu yıl ikinci kez yapılan buluşma yemeğinin bundan böyle geleneksel hale gelmeye başladığını, bunu tüm arkadaşlar olarak çok arzuladıklarını, bu nedenle önümüzdeki yıllarda da farklı mekanlarda toplanmaya/buluşmaya devam edeceklerin belirterek sözlerini tamamladı.

Yurdun dört bir yanından dönem mezunlarının katıldığı yemek, gecenin ilerleyen saatlerinde masalar birleştirilerek halka oluşturuldu ve koyu sohbetler devam etti. Gecenin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.   

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor