BESNİ LİSESİ MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

1975 ve 1980 yılları Besni Lisesi mezunları İstanbul´da kahvaltıda bir araya geldi.

GÜNDEM 7.05.2019 12:41:45 0
BESNİ LİSESİ MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Kahvaltıyı hayırsever iş insanları Ali Galip Dursun, Ömer Emre, Aydın Çiçek ve İstanbul Besnililer Yardımlaşma dernek başkanı Ahmet Bozmaz, Abdullah Kumral, Mehmet Korkmaz, Ali Bozkuş, Ziya Yüksel, Celal Burç organize ettiler.

Kahvaltıya Ziraat bankası hesap uzmanı, Besnili hemşerimiz Günay Burç, gazetemiz köşe yazarlarından bankacı, ekonomist Şaban Çağıran ve isimlerini yazamadığım 75 kişiye yakın Besnililer eşleriyle birlikte katılım sağladılar.

Bilindiği üzere 75 ve 80 Besni lisesi mezunları her yıl bu gibi etkinlikleri düzenleyerek sohbet, muhabbet ile birlikte hasret gideriyorlar. Bu yılki yapacakları gecenin de alt yapısını oluşturmak için böyle bir kahvaltı tertiplediler, hayırsever iş insanı Ali Galip Dursun ile yaptığımız görüşmede şu an tarihin belli olmadığını yine adı geçen arkadaşlarla bir tertip yapıp, hangi otelde, hangi tarihte gece yapacaklarını açıklayacaklarını belirti.

Besni Ekspres Gazetesi olarak bu gibi etkinliklere davet edildiğimizde yanlarında olacağımızı dile getiriyor ve başarılarının artarak devam etmesine diliyorum.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor