Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Besni Lisesi ve Ortaokulu Mezunları Kahvaltıda Buluştu

Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi 1975-1980 dönemi mezunları, geleneksel hale gelen yemekli toplantının yedincisinin tarihini kararlaştırmak için kahvaltıda buluştu.

GÜNDEM 2.03.2018 09:42:58 0
Besni Lisesi ve Ortaokulu Mezunları Kahvaltıda Buluştu

İstanbul Florya´da özel bir restoranda yapılan programa işadamları Ömer Emre, Ali Galip Dursun, Abuzer Sarı, Aydın Çiçek, Mehmet Korkmaz, TSM Sanatçısı Avni Çağırır, Füsun Şüküroğlu, Abdullah Kumral, Bahçelievler Besnililer Derneği Başkanı Sermet Şüküroğlu ve Besni Lisesi ve Ortaokulu 1975-1980 dönemi mezunları katıldı.

Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan işadamı Ali Galip Dursun; ?Geleneksel olarak her yıl yapılan 1975-80 Besni Lisesi Mezunları gecesi için Şaban Çağıran Başkanlığında görev dağılımı yapılacak. Besni 75-80 mezunları gecesi ve kahvaltısı Merinos´un sponsorluğunda Besni bahar şenliği pikniği hariç eş ve çocukların katılım sağladığı en kalabalık toplantıdır.

Bildiğiniz üzere, organizemiz 6 yıldır yapılmakta 75-80 mezunları gecesinin tüm video ve fotoğrafları sosyal medyada mevcut. Arkadaşlarımızla bir önceki organizedeki  eksiklerimizi tespit ettik. Bu gece daha katılımlı daha coşkulu olacağını ümit ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER