Besni Lisesinde mezuniyet coşkusu

Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi (Besni Lisesi) 2018 Mezuniyet Gecesinde öğretmenler ve öğrenciler unutulmaz bir gece yaşadılar.

GÜNDEM 16.05.2018 15:27:38 0
Besni Lisesinde  mezuniyet coşkusu

Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi 2018 Mezuniyet Gecesi özel bir düğün salonunda yapıldı. Program, Emel Zengel´in Açılış Konuşması ile başladı. Ardından her şubeden bir öğrenciye plaket verildi. Plaket alan öğrenciler: Hilal Karakuş, M. Şükrü Çoban, Şehriban Kılınç, Emine Arslan ve Fatma Çalım. Plaket takdiminin ardından öğrenciler mezuniyet Pastası Kestiler. Daha sonra öğrenciler Kep atarak mezuniyetlerini kutladılar. Kübra Eroğlu ve Cebrail Alıcı öğrencilerin şarkı söylemesinin ardından 10 öğrenciye çekilişle hediye verildi.

Günün anlam ve önemine binaen Okul müdürü Çelebi Taşdemir bir konuşma yaptı. Taşdemir ?Sizleri ve ailelerinizi kutluyorum. Gelecekte bir ömür boyu başarılar diliyorum. Üniversite sınavlarınızda başarılar diliyorum. Hayatta 3 şeyi unutmamanızı istiyorum. Birincisi Annelerinizi, ikincisi Babalarınızı, üçüncüsü ise çok değerli eli öpülesi öğretmenlerinizi.? dedi.

Taşdemir´den sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan ise; "Bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna geldik. Gençlerimiz bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz.

Hayatın bu yeni aşamasında okul yılları tatlı bir anı olarak kalırken asil zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında sizlere başarılar diliyorum.

Ayrıca okul aile birliğimize katkıda bulunan Besni Concept sahibi Vakkas Korkmaz´a, Aslı Mensucat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Baba´ya, Ilgın Kuyumculuk sahibi Sermest Karadayı´ya ve Polat Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Polat´a teşekkür ederim. Bu organizasyonda emeği geçen şevk ve efor sarf eden, zamanını ve gücünü harcayan okulumuz öğretmeni Mehmet Şenadım hocamıza, okul idaresi ve öğretmelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Program sonunda öğrenciler canlı müzikle doyasıya eğlendiler. Mezuniyet töreninin kapanış konuşmasını ise Görsel Sanatlar öğretmeni Mehmet Şenadım yaptı.

Görsel Sanatlar Öğretmeni Mehmet Şenadım´ın öncülük ettiği, Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yazgan´ın da destek verdiği törende 135 öğrenci mezun olurken Mezuniyet gecesine çok sayıda öğrenci velisi de katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor