Besni’nin “FAKIBABA”sı oldu: Halk ‘ÖZTÜRK’ dedi

GÜNDEM 1.04.2014 08:53:25 0
Besni’nin “FAKIBABA”sı oldu: Halk ‘ÖZTÜRK’ dedi

 

Seçimin tarihi sonucu
halaylarla kutlandı
                       
30 MART’TA sandığa giden Besni halkı, İbrahim Öztürk’ü Belediye Başkanı seçti. İddiası olan 3 adayın yarıştığı Belediye Başkanlığı seçimlerinde, Saadet Partisi adayı İbrahim Öztürk 6.401 oy, AKP Adayı Mehmet Emre 4.498 oy, CHP adayı Fahri Serter ise 3.235 oy aldı. % 43 oy oranıyla sandıkta rakiplerini adeta ezip geçen Öztürk’ü taraftarları, sonuçların gelmeye başlamasi ile birlikte seçim merkezine akın etti. Partililer saatlerce aşırı soğuğa rağmen halaylar çekerek büyük zaferi kutladılar.
 
“Besni ‘Saadet’ diyerek
bizleri mahçup etmedi”
             
Seçim karargahı önünde toplananlara bir konuşma yapan İbrahim Öztürk, “Besni'de Halk Kazanmıştır bundan sonra İlçemizi en güzel şekilde birlikte yön vereceğiz.” Dedi. Öztürk, “Bizim en büyük değerimiz, en büyük zenginliğimiz birlik ve beraberliğimizdir. Bugün yaptığınız tercih ve % 45 (resmi olmayan sonuç) ile Besni'nin idaresini 5 yıllığına teslim ettiniz. Bundan sonra Halk ile yönetilen bir Belediye göreceksiniz inşaallah. Rabbim utandırmasın. Besni'de Halk Kazanmıştır bundan sonra İlçemizi en güzel şekilde birlikte yön vereceğiz. Besni “Saadet” diyerek bizleri mahçup etmedi. Biz de Besni halkının Saadeti için çalışacağız. Bizlere oy veren veya vermeyen tüm hemşehrilerime sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
 
“Besni’de tek adam 
hegamonyasına son”
             
Seçimin ardından Besni’de büyük bir zafer kazanan Saadet Partisinin ilçe Başkanı Ramazan Buzcu, “Halkımız sandıkta tek adam hegamonyasına son vermiştir” dedi. Besni’de seçimin huzur içinde geçtiğini söyleyen Buzcu, “Halkın adayı olan İbrahim Öztürk, büyük bir farkla seçimi kazanmıştır. Bu zafer ile Besni’de tek adam hegamonyası bitmiş, halk galip gelmiştir. Partili partisiz tüm halkımıza ve seçimin huzur içinde geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor