Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BESNİ ORTAOKUL VE LİSESİ 75-80 MEZUNLARI 6 MAYIS´A ODAKLANDI

Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi 1975-1980 dönemi mezunları, geleneksel hale gelen yemekli toplantının 6.´sını kararlaştırmak için pazar günü, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinde buluştular.

GÜNDEM 21.02.2017 10:54:05 0
BESNİ ORTAOKUL VE LİSESİ 75-80  MEZUNLARI 6 MAYIS´A ODAKLANDI

Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi 1975-1980 dönemi mezunları, geleneksel hale gelen yemekli  toplantının 6.´sını kararlaştırmak için  pazar günü, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneğinde buluştular. İş Adamları Ömer Emre, Ali Galip ve Osman Dursun kardeşler, Abdullah Kumral  ve TSM Sanatçısı Avni Çağırır, Ahmet Bozmaz ve isimlerini yazamadığım onlarca hemşerimiz eşi ve kızlarının da katılım sağladığı  Gıska Tavası ikram edilen toplantıda, İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Av.Ahmet Kemal Ferlengez telefon aracılığı ile toplantıya bağlanarak, derneğin herkese açık olduğunu, orasının tüm Besnililerin ilk ve öz malıdır açıklaması yaparak memnuniyetini belirti ve kendi sosyal hesabından fotoğrafları paylaşacağını sözlerine ekledi.

Hayır sever İşadamı Ali Galip Dursun´da, Dernek Başkanına nezih davranış ve konuşması için teşekkür etti ve geleneksel hale gelen 1975-80 Besni Lisesi Mezunları gecesini 6 Mayıs Cumartesi İstanbul Marrioot otelde yapılmasını arkadaşlarla kararlaştırdıklarını söyleyen, İş Adamı Ali Galip Dursun ?Daha öncede Basına açıklama yapmıştım yine söylüyorum Besni 75-80 mezunları kahvaltı ve gecesi İddia ediyoruz MERİNOS´un sponsorluğunda Besni bahar şenliği pikniği hariç eş ve çocukların katılım sağladığı en kalabalık toplantıdır? diyen Ali  Galip Dursun ?Organizedeki arkadaşımızı ve 5 yıldır  75-80 mezunları toplantısında bizleri yalınız bırakmayan Besni Basını temsilcileri, Numan ve Seçkin kardeşlerimizi tebrik ediyorum, gerek kahvaltılarımız gerekse gecesinde her daim yanımızda oldular? diyen Ali Galip Dursun, sözlerine şöyle devam etti. ?Organizedeki arkadaşlarımızla eksiklerimizi tespit ettik. 6 Mayıs´taki  geceye odaklandık. İşallah daha katılımlı daha coşkulu olacağını ümit ediyorum? dedi.

Toplantının sonlarına doğru  bu günlerde önemli çıkış yakalayan, Besnili sevilen TSM Sanatçısı Avni Çağırır, Florya´da Yemekli sahne alarak son albümünden ?Yeter İstanbul, Yangın var, Alın yazım? gibi sevilen eserlerini ve istek parçaları seslendireceğini, tüm hemşerilerimiz eş ve çocukları ile davetli olduğunu söyledi.

Dursun Kardeşlerden Ahmet Dursun da sözlerine o iş bende diyerek, Florya´da en az 12 kişi ile olacaklarını duyurdu. Gıska Tavası ikramına katılanlarda, anlatılmaz yaşanır diyerek çok keyif aldıklarını, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ve gelecek 6 Mayıs´a da odaklandıklarını söylediler.

Numan EKMEKCİ / İSTANBUL


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER