Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BESNİ ORTAOKUL VE LİSESİ 75-80 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU...

Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi 1975-1980 dönemi mezunları, geleneksel hale gelen yemekli toplantının 6.nı kararlaştırmak için İstanbul Bakırköy Marinada tanınmış restoranda geçtiğimiz Pazar günü kahvaltıda buluştu.

GÜNDEM 27.12.2016 11:36:42 0
BESNİ ORTAOKUL VE LİSESİ 75-80 MEZUNLARI KAHVALTIDA BULUŞTU...

Besni Ortaokulu ve Besni Lisesi 1975-1980 dönemi mezunları, geleneksel hale gelen yemekli  toplantının 6.nı kararlaştırmak için İstanbul Bakırköy Marinada tanınmış restoranda geçtiğimiz Pazar günü kahvaltıda buluştu.

İş Adamları Ömer Emre, Ali Galip Dursun, TSM Sanatçısı Avni Çağırır, Mehmet Korkmaz, Füsun Şüküroğlu, Abdullah Kumral, SAS Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Sermet Şüküroğlu tarafından organize edilen kahvaltıya, Gazetemiz Baş yazarı Hasan Emre, eşi ve kızlarının da katılım sağladığı kahvaltıya  isimlerini yazamadığım bir çok hemşerilerimiz eş ve çocukları ile geldiler. Hasan Emre bundan önceki kahvaltılara gelemediğini  bu sefer kızım burada okuyor olduğundan katıldığını dile getirdi.

Gazetemize açıklama yapan Ali Galip Dursun geleneksel olarak her yıl yapılan 1975-80 Besni Lisesi Mezunları gecesini 6 Mayıs Cumartesi İstanbul Marrioot Otel´de yapılacağını arkadaşlarla kararlaştırdıklarını söyledi. İş Adamı Ali Galip Dursun Besni 75-80 mezunları gecesi ve kahvaltısının ?İddia ediyoruz Merinos´un sponsorluğunda Besni bahar şenliği pikniği hariç eş ve çocukların katılım sağladığı en kalabalık toplantıdır.

Organizedeki arkadaşımız Abdullah Kumral için sürpriz doğum günü yaptıklarını ve 5 yıldır yapılan 75-80 mezunları gecesinin tüm video ve fotoğraflarını YouTube ve Facebook´ta mevcuttur, olumsuz kullanılmaması şartı ile herkese açık olduğunu belirten Ali Galip Dursun, geleceğim diye teyit aldığımız 20 arkadaşımız vardı görülüyor ki 50´yi geçti, organizedeki arkadaşlarımızla eksiklerimizi tespit ettik. 6 Mayıs´taki gece daha katılımlı daha coşkulu olacağını ümit ediyorum dedi.

Kahvaltının sonlarına doğru  bu günlerde önemli çıkış yakalayan Besnili sevilen TSM Sanatçısı Avni Çağırır Florya´da 4 salon olduğunu kalabalığa göre değişik salonda sahne alarak son albümünden Yeter İstanbul, Yangın var, Alın yazım gibi sevilen eserlerini ve istek parçaları seslendireceğini, tüm hemşerilerimiz eş ve çocukları ile davetli olduğunu sözlerine ekledi.

Kahvaltıya katılanlarda anlatılmaz yaşanır diyerek çok keyif aldıklarını, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ve gelecek 6 Mayıs´ı da iple çektiklerini söylediler.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER