Besni Sevgi Ağacı Derneğinde Dürdane Sevindi Yeniden Başkan

Besni Sevgi Ağacı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek adayın olduğu kongrede mevcut başkan Dürdane Sevindi yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 9.01.2018 12:21:23 0
Besni Sevgi Ağacı Derneğinde Dürdane Sevindi Yeniden Başkan

Dernek binasında yapılan kongreye mevcut başkan Dürdane Sevindi ve dernek üyeleri katıldı. Divanın oluşturulmasıyla başlayan kongrede Divan Başkanlığına Fatma Dalak, Katip üyeliklerine ise Fadime Bülbül ve Şenay Aydemir seçildi.

Daha sonra yönetim, denetim ve faaliyet raporları okunarak ibraları yapılmasının ardından tek adayın olduğu kongrede mevcut başkan Dürdane Sevindi oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilere güven tazeledi.

Yapılan kongreyle oluşan yönetim kurulu ise şöyle; ?Deniz Aslan, Şenay Aydemir, Fadime Bülbül, Ayfer Yardımlı. Yedek üyeler: ?Esra Karakuş, Songül Erdoğan, Hatice Öztürk, Lale Erdoğan, Fatma Dalak.?

Kongre sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Sevindi, yeniden başkan seçildiği için üyelerine teşekkür ederek, dernek olarak çalışmalarına kararlılıkla devam edeceklerini dile getirdi.

İlçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelerin ellerinden geldiğince her zaman yanında olacaklarını söyleyen Sevindi, hayırsever işadamlarında destek istedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor