BESNİ SGK YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Daha önce Gaziantep Caddesinde mülkiyeti Kızılay´a ait binada hizmet veren Besni Sosyal Güvenlik Merkezi, 2018´de yapımına başlanan ve Nisan ayı itibariyle yapımı tamamlanan kapalı spor salonu civarındaki yeni hizmet binasına taşındı.

GÜNDEM 10.04.2020 11:34:23 0
BESNİ SGK YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Besni Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü İsrafil Yaşar, 4 dönüm arazi üzerinde 970 metrekare alana sahip yeni binada vatandaşlara hizmet vermeye başladıklarını dile getirdi.
Yaşar, konuyla ilgili şunları kaydetti; ?Besni sosyal güvenlik merkezi mülkiyeti Kızılay vakfına ait Dumlupınar Mahallesi Gaziantep caddesinde bulunan taşınmazda kiralık olarak hizmet vermekteydi. Kurumumuz 2018 yatırım planına alarak ihalesi yapılıp hizmet binasını yapım aşamasına geçildi. 2020 Nisan ayı itibariyle binanın geçici kabulü yapıldı ve hizmet binamızı yeni binaya naklettik ve 6 Nisan tarihi itibariyle hizmete açıldı.
Ali Erdemoğlu Mahallesi Hacı Ahmet çoban caddesi Kapalı spor salonu civarında kurulu Yeni hizmet binamız arşiv katı, ana hizmet yapılan giriş kat ve üst kattan ibaret 3 kat ve 970 metre kare alana sahip 4 dönüm arazi üzerine inşa edildi. Yeni hizmet binası son teknolojik imkanlar ile donatıldı. Halkımızın daha sağlıklı bir ortamda hizmet almaları sağlanacaktır. Kurumumuz sigortalı emekli ve işverenlerimize yönelik hizmet vermektedir. Malum olduğu üzere koronavirüs ülkemizi etkisi altına almış ve halkımızın evde kalması yönünde çağrılar yapılmaktadır. Bu kapsamda vatandaşlarımız kurumumuza gelmeden 143 uygulama ile e- devlet üzerinden de hizmet alabilmektedir. Ayrıca Mart, Nisan ve Mayıs aylarına ilişkin primler 6 ay süreyle ertelendi.
Sigortalılarımıza ve tüm halkımıza hizmet etmekten memnuniyet duyacağımızdan şüphe duyulmamasını saygılarımla arz ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor