BESNİ SHM´NİN ÇALIŞMALARI BAKANLIK GÜNDEMİNDE

Toplumsal farkındalık adına Besni Sosyal Hizmet Merkezi tarafından yapılan çalışmalar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinde yer aldı. Kurum müdürü Mustafa Orhan yaptığı açıklamada; ?SED kapsamındaki ailelere yönelik çalışmaları

GÜNDEM 29.01.2021 14:06:07 0
BESNİ SHM´NİN ÇALIŞMALARI BAKANLIK GÜNDEMİNDE

Yaptıkları çeşitli projelerle ilçe genelinde ailelerin hayatlarına dokunmaya devam eden Besni Sosyal Hizmet Merkezinin çalışmaları takdir topluyor.

Özellikle kadına şiddet alanında yaptıkları ?Şiddetle Mücadelede Ekonomik Güçlenme ve Finansal Okuryazarlık? projesi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesinde yer aldı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kurum Müdürü Mustafa Orhan; ?Bakanlığımızın kadın alanında yürüttüğü çalışmalara dair bilgilerin yer aldığı e-bültenin üçüncü sayısında Besni Sosyal Hizmetler Merkezimizce Sosyal Ekonomik Destekten faydalanan ailelerimize verdiğimiz Finansal Okuryazarlık eğitimine yer verilmiştir.

Kurum olarak her zaman ailelerimizin yanında olmaya yönelik çalışmalar yürütmekteyiz. Bu çalışmalarımızın da bakanlığımızın gündeminde yer alması bizleri mutlu etmiştir? dedi.

Orhan açıklamalarına şöyle devam etti; ?Yine son olarak kurumumuz ve Kaymakamlığımız işbirliğinde hazırladığımız ?Engelsiz Yol? projesiyle ilçemizde görme engelli vatandaşlarımızın hayatlarına dokunduk. Bu kapsamda temin edilen akıllı bastonların dağıtımını kurumumuzda törenle yaptık. Bu çalışmamız da bakanlığımızın gündeminde yer almıştır? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor