Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Besni Şoförler Odası yeni hizmet binasına taşındı

Esnaflara ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni yeni hizmet binasına taşınan Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası, bugünden itibaren yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 15.06.2020 10:26:10 0
Besni Şoförler Odası yeni hizmet binasına taşındı

Her zaman esnaflara ve vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur, eski binanın hizmet kalitesini düşürdüğünü ifade etti.

Bundan dolayı  yeni hizmet binasına taşındıklarını ve hizmete başladıklarını aktaran Songur; ?Odamız kurulduğu günden bu yana üyelerine ve vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmektedir. Bu hizmetin bir bayrak yarışı olduğunu düşünüyorum, şimdi bayrak bizde. Bizde yönetim olarak göreve geldiğimiz günden birlik, beraberlik uyum içerisinde hareket ederek, esnafımıza ve vatandaşlarımıza nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, bunun gayreti içerisinde olduk.

Yıllardır eski ve yıpranmış binada hizmet veriyorduk, buda hizmetlerimizin kalitesini düşürmekte idi. Şimdi ise yeni ve modern hizmet binamızda üyelerimize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunacağımız inancındayım.

Şoför esnafının her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesindeyim. Bu düşünce ile hem hizmet binamızı yenilerken, bilgisayarlarımızı, plaka baskı makinelerimizi,  mobilyalarımızı da yeniledik.

Ayrıca yeni binamız çarşı merkezinde olması dolayısıyla, kolay ulaşılabilir bir hale geldi.

Kısacası, üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek, üyelerimizin tüm işlerini aynı binada çözüme kavuşturabileceğimiz bir binaya sahip olduk. Yeni hizmet binamızdan sadece üyelerimiz değil, tüm vatandaşlarımız faydalanacaktır.

Bu nedenle geçmiş dönemlerde de görev yapan tüm oda başkanı arkadaşlarımıza ve üyelerine bu güne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Daha önce Tuğsuzlar Camii´nin alt kısmında hizmet veren Besni ?oförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Dumlupınar Mah. Atatürk Caddesi Yüzyıl Yapı Kat: 7 No: 179.3 adresine ta?ındı.

Eski binayı da misafirhane olarak kullanacaklarını dile getiren Songur, konaklama ihtiyacı hisseden veya işleri nedeniyle Besnimize gelmiş şoför esnafımızı burada misafir edeceğiz.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle açılışını gerçekleştiremediğimiz binamızın alınmasında bizlere destek olan Başta Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na, Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan´a, Adıyaman Esnaf Odası Başkanı Ziya Duranay´a, Zengin Tur sahibi Hicabi Zengin´e tüm üyelerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER