Besni Şoförler Odasında Mitat Songur Dönemi

Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı kongrede mevcut başkan Ali Can 189 oyda kalırken aday Mitat Songur ise 268 oy alarak 79 oy farkla başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 5.01.2018 10:54:51 0
Besni Şoförler Odasında Mitat Songur Dönemi

Raporlar ilk reddedildi sonra onaylandı

Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede Divan Başkanlığına Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ziya Duranay seçilirken Divan katipliklerine ise Adem Bal, Hicabi Zengin, Salih Çakır ve Faik Baran seçildi.

Daha sonra faaliyet, denetim ve bilanço raporlarının okunarak oylamaya sunuldu. Sunulan raporlar delegeler tarafından ilk başta reddedildi daha sonra onaylandı. Okunan raporların ise inceleneceği belirtildi.

79 oy farkla başkanlığa seçildi
Daha sonraaçılan müzakere desöz alanolmadığı için gündem maddelerinin okunmasının ardından seçime gidildi.

464 delegenin oy kullandığı seçimde mevcut Başkan Ali Can ve Mitat Songur yarıştı. Oylama sonucunda mevcut başkan Ali Can 189 oyda kalırken aday Mitat Songur ise 268 oy aldı, 7 oy ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla Songur Besni Şoförler ve Otomobilciler Odasının başkanı seçildi. Yapılan seçimle birlikte oluşan yönetim kurulu ise şöyle; ?İlhan Gündüz, Şükrü Özalp, Mesut Uçar, Ali Arslan, Ömer Pekin ve Kemal Akdeniz?

Burası şoförlerimizin kendi mülküdür

Kongre sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Mitat Songur tüm şoförlere desteklerinden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi; ?yeni görevimizde ekibimizle birlikte hep beraber bütünlüğümüzü koruyarak esnafımız, odamız ve ülkemiz adına elimizden geldiğince her türlü zorluğa göğüs gereceğiz.

Bu konuda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Zamanla daha güzel hizmetlere imza atacağız. Şahsım ve yönetimim adına emeği geçen, seçime katılan bütün oda üyelerine, delegelerimize teşekkür ediyorum.

Burası kendi mülkleridir, kendi yerleridir. Elimizden geldiğince her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek isterim. Hepsine canı gönülden teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını dilerim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor