Besni Sosyalleşme Derneği’nden örnek davranış

GÜNDEM 15.08.2012 14:14:11 0
Besni Sosyalleşme Derneği’nden örnek davranış

 

Dernek yöneticileri, Diyarbakır Dicle Üniversitesi hastanesinde Onkoloji servisinde yatmakta olup, tedavi yetersizliği nedeniyle Ankara’ye sevk edilen ve burada da hastalığının ilerlemesi dolayısıyla evine gönderilen Şefika Bahçeci (30) ve ailesi, mağdur durumda kaldıklarından dolayı böyle bir yarışma düzenleyeceklerini açıkladılar. 

Besni Sosyalleşme Derneği düzenleyecekleri bu yarışma ile hem Besni’de bir ilke imza atacak, hemde ileri düzey bir hastaya yardım edecekler. Bu yarışma sonucu derece alan 1. 2. ve 3.’lere para ödülü verilecek. Derece alan yarışmacılar ise isterlerse alacakları ödülü hastaya hibe edebilecek.

Besni Sosyalleşme Derneği Lokalinde 20 Ağustos Pazartesi günü yani Bayramın ikinci günü saat 16:00 itibari ile başlayacak tavla turnuvası elemeli olarak yapılacak. Ayrıca bu turnuvada herhangi bir hatanın olmaması nedeni ile yarışmacılar kura sonucu karşılaştırılacak ve her yapılan müsabaka masasında bir görevli duracak. Tavla turnuvasının kayıtları ise bugün itibari ile başladı. Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Besni Sosyalleşme Derneği Lokali’nde, Demirciler Çarşısında Mustafa Taşçı’dan ve Vodafone Bayii Mahmut Yumrutepe’den 20 TL karşılığında yaptırabilecek. Yarışmaya müracaat edecek olan yarışmacı adayları; (0416) 311 06 69, (0416) 318 28 38 ve 0507 224 16 71 telefon numaralarından da gerekli bilgiyi alabilecekler. Bunun yanı sıra, söz konusu hastaya yardım etmek isteyipte tavla turnuvasına katılamayan hayırseverler ise; “İş Bankası: 8020 0359312 Sedat Bahçeci” hesabına para yatırabilirler.

Konu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Besni Sosyalleşme Derneği Başkanı Mustafa Taşçı; “Amacımız, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Onkoloji servisinde yatmakta olan, burada tedavi yetersizliği dolayısıyla Ankaraya sevk edilen ve Ankara’da da tedaviye cevap veremeyeceği anlaşılan Şefika Bahçeci (30) ve ailesine bir nebzede olsun yardım etmek için böyle bir yarışma düzenlemektir. Bu yarışmadan elde edilecek gelirin tamamını ileri düzeyde hasta olan Şefika Bahçeci ve ailesine iade edeceğiz. Buradan tüm halka ve şehirdışında olan tüm vatandaşları böyle bir yardım kampanyasına davet ediyorum ve inanıyorum ki halkımız böyle bir durum karşısında elinden geleni yapacaktır. Besni halkını, Besni’de ilk olarak dernek lokalimizde gerçekleştirilecek tavla turnuvasına ve davet ediyoruz.”dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor