Besni Spor Kulüplerinden Birlik ve Beraberlik Yemeği

Besni´yi futbolda özlenen günlerine geri döndürmek için çalışmalarına devam eden Besni Spor ile Besni Belediye Spor Kulübü, takıma yeni katılan futbolcular onuruna düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 11.10.2019 14:19:22 0
Besni Spor Kulüplerinden Birlik ve Beraberlik Yemeği

Gürkan; ?ilçemizi üst sıralara Taşımanın gayreti içerisindeyiz?
Besnispor başkanı Seydullah Gürkan´ın ev sahipliğinde, Şahin Tepesi Ehli Keyf Resteurantta düzelenen yemek programına Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan, Besni Belediye Spor Kulübü Başkanı Doğan Ciner, Besni Spor önceki Başkanı Mehmet Fidan, her iki kulüp yönetimi, antrenörler ve futbolcular katıldı.
Yemek programında konuşan Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan, yeni sezon çalışmalarına hızla devam ettiklerini ifade ederek; ?Bugün hem kendi kulüp yönetimimiz hem de Besni Belediye Spor Kulübü yönetimi ile birlikte ilçemizin iki takımına da katılan futbolcular için bir yemek programı tertip etmek istedik. Öncelikle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
Biriyorsunuz ki bu yıl iddialı bir takım kurarak ilçemizi futbolda üst sıralara taşımanın gayreti ve çabası içerisindeyiz. Umuyorum ki sezon bitiminde hem Besni Spor hem de Besni Belediye Spor hak ettikleri yeri alırlar.
Yıllardan beri ilçemizin futbolda kötü gidişine bir son vermek adına her zaman yoğun bir çalışma içerisinde olacağız. İlçemizin iki takımı olarak bu sezon güçlü ve ses getiren transferler gerçekleştirdik. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ediyor. Onlara içimizden geçen düşünceleri, hedefleri, duyguları ifade ettik. Onlarında bunun bilincinde olarak bu yıl ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarına inancım tam. Ben tekrar teşriflerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Ciner; ?ilçemiz adına önemli Başarılara imza atmak istiyoruz?
Daha sonra konuşan Besni Belediye Spor Kulübü Başkanı Doğan Ciner ise; ?Öncelikle böyle bir yemek programı tertipledikleri için Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan Beye teşekkür ediyorum. Bu yemek programı yeni sezon öncesi her iki takım oyuncuları için de bir moral olmuş oldu.
Bizde Besni Belediye Spor Kulübü olarak bu yıl gerçekleştirdiğimiz transferlerle ilçemiz adına önemli başarılara imza atmak istiyoruz.
Her iki takımdan kim başarı gösterirse biz onun arkasında olacağız, gereken desteği vereceğiz. Geçmiş yıllarda 3. lige çıkmış bir ilçe olarak yine o günlerin özlemini yaşıyoruz. Bu yüzden çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Geçtiğimiz günlerde şahsıma Futbol Federasyonunun Adıyaman İl Temsilciliğini teklif ettiler. Bende bu teklifi kabul ettim. Kabul etmemdeki amaçlardan biri de ilçemizin futbolda her anlamda önünün açılmasını sağlamak olacak. Eğer ki il temsilciliğine seçilmem durumunda takım ayrımı gözetmeksizin ilçemizin futboldaki eksiklerinin giderilmesinin her zaman takipçisi olacağım. Yeni sezonun her iki takıma ve ilçemize hayırlı olmasını dilerken böyle bir program tertipleyen Seydullah Başkanımıza ve yönetimine de bir kez daha teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor