BESNİ SPOR YENİ YERİNE TAŞINDI

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Spor, Yenikent Hasan Tütün Mahallesindeki yeni yerine taşındı. Yeni yer ile birlikte spor faaliyetlerine daha çok önem verilmeye başlanacağını aktaran Kulüp Başkanı Cuma Ekinci; ?Besni Spor olarak sporun her d

GÜNDEM 20.10.2020 12:34:22 0
BESNİ SPOR YENİ YERİNE TAŞINDI

Daha önce Atatürk Caddesi Küllük mevkiinde bulunan kulüp binasını Yenikent Kaymakam Hasan Tütün Mahallesi Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi altına taşıyan Besni Spor, yenilenen yüzüyle spor faaliyetlerine devam ediyor.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Besni Spor Kulübü Başkanı Cuma Ekinci; ?Malum olduğu üzere kulübümüz daha önce Atatürk Caddesi Küllük mevkiinde faaliyetlerine devam ediyordu. Ancak orası gençlerimizin rahatlıkla vakit geçirebilecekleri ve daha verimli spor faaliyetleri yürütecekleri bir yer değildi. Özellikle genç kardeşlerimizin Yenikent bölgesinde yoğun olduklarını düşünerek bizde kulüp merkezimizi Kaymakam Hasan Tütün Mahallesinde bulunan Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi alt tarafına taşıdık.
Tabi bu yer değişimiyle birlikte bir çok yeniliği de kulübümüze kazandırdık. Gençlerimizin çocuklarımızın daha iyi vakit geçirebilmeleri adına bir trambolin, bilardo ve masa tenisi gibi bir çok yeniliği de kulübümüz bünyesine aldık. Yine gençlerimizin dışında vatandaşlarımızın da aileleriyle birlikte vakit geçebilmeleri adına içecek servislerine başladık.
Her anlamda sporu destekleme adına yapmış olduğumuz bu yeniliklerde bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle de tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve vatandaşlarımızı Besni Spora davet ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor