Bugün, 19 Mart 2024 Salı

BESNİ SPORDA EKİNCİ GÜVEN TAZELEDİ

Besni Spor kulübü başkanlığı geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde yapılan kongrede mevcut başkan Cuma Ekinci başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

SPOR 24.11.2020 11:41:02 0
BESNİ SPORDA EKİNCİ GÜVEN TAZELEDİ

Kulüp binasında yapılan olağan genel kurul toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra divan teşekkülü ile devam eden kongrede divan başkanlığına Hakan Kahraman katip üyeliklerine ise Arif Antepli ve Orhan Önder seçildi.

Ardından yönetim ve denetim kurulunun faaliyet raporları okunarak ibraları yapıldı. Daha sonra tek liste halinde gidilen mevcut başkan Cuma Ekinci başkanlığa seçilere güven tazeledi.

Kongrenin ardından konuşan Başkan Cuma Ekinci şunları kaydetti; ?Öncelikle kongremizin hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken beni bu göreve yeniden layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Besni Spor olarak sporun her alanını desteklemek adına başlattığımız çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Besni´de spor faaliyetlerini daha da geliştirmek ve üst seviyelere taşımak adına bazı projelerimiz var. Bunların çalışmaları da devam ediyor ve zaman zaman bu projeleri kamuoyuyla paylaşacağız. Bu süreç zarfında tüm hemşerilerimizin, esnaflarımızın ve hayırsever işadamlarımızın desteğini bekliyoruz. Şimdiden onlara da teşekkürlerimi sunuyorum.

Biliyoruz ki tüm kötü alışkanlıklardan kurtulmanın en güzel yolu spordur. Bizde bu bilinçle gençlerimizin ve vatandaşlarımızın spora daha çok yönelmesi için gayret ediyoruz. İnşallah Besni´de sporda yeni bir devir açacağız. Tekrardan kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.

Kongreyle birlikte yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Cuma Ekinci, İbrahim Kılınç, Hayati İşitmen, Yusuf Çalım, Cantekin Karadeniz, Mustafa Polat, Seydi Vakkas Durmuş, Burhan Şahin, Orhan Önder.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER