BESNi SPORDA GÖREV DEĞiŞiMi

Yurt dışında ikamet eden Besni Spor Kulübü Başkanı Seydullah Gürkan, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye´ye geliş gidişlerde sorun yaşadığını ifade ederek kulüp başkanlığından istifa etti. Başkan Gürkan´ın istifasının ardı

GÜNDEM 21.08.2020 08:55:50 0
BESNi SPORDA GÖREV DEĞiŞiMi

GÜRKAN: HER ZAMAN BESNİ SPOR İÇİN MÜCADELE ETTİK

Koronavirüs pandemisi öncesinde Besni Spor Kulübü Başkanlığına seçilen yurt dışında yaşayan işadamı hemşerimiz Seydullah Gürkan, pandemi nedeniyle Türkiye´ye geliş gidişlerde sorun yaşadığını ve bu nedenle de kulüp başkanlığından istifa ettiğini açıkladı.
Başkan Gürkan´ın istifasının ardından kulüp yönetim kurulu kendi aralarında bir seçim yaparak işadamı Cuma Ekinci´yi kulüp başkanı olarak seçti.
Başkanlığı süresince her zaman Besni Spor için çalıştıklarını ifade eden Seydullah Gürkan istifasıyla ilgili şunları kaydetti; ?Eylül 2019 tarihi itibariyle Besni´de hemşerilerimiz ilçemizin köklü takımlarından Besni Spor için beni başkanlığa layık görmüştü. Başkanlığım döneminde her zaman Besni Sporun başarısı ve geleceği için çalışma gayreti içerisinde olduk. Ligde iyi bir ivme yakalayan takımımız sezon içerisinde önemli başarılar elde etti.
Her zaman ilçemizin gençlerini spora yönlendirme ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın mücadelesini verdik. İyisiyle kötüsüyle güzel bir sezonu geride bıraktık. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle ve yurt dışındaki işlerimin de yoğunluğu sebebiyle Türkiye´ye geliş gidişlerde bir takım sorunlar yaşadık. Bu vesileyle de kulüp başkanlığından istifa etme kararı aldım. Bu süre zarfında her zaman desteğini hissettiğim dostlarıma teşekkür ederken kulübümüzün yeni başkanı olan işadamı arkadaşım Cuma Ekinci´ye de başarılar diliyorum? diye konuştu.

EKİNCİ: BESNİ SPORDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Seydullah Gürkan´ın istifasının ardından Başkanlığa seçilen işadamı Cuma Ekinci ise Besni Spor için yeni bir dönemin başladığını dile getirdi.
Başkanlığıyla ilgili gazetemize konuşan Ekinci şunları kaydetti; ?Yıllarca gurbette yaşamış biri olarak benim için memleketim ve spor fazlasıyla önemlidir. Yine futbolda bir gönül işidir. Futbola gönülden bağlı olmak bu işin altın kuralıdır.
Koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl spor müsabakaları sekteye uğradı ve Bölgesel Amatör Liginden bir adım uzaklaştık. Ancak bundan sonraki süreçte gerek hemşerilerimizin gerekse de yönetimizin desteğiyle iddialı bir takım kurarak şampiyonluğa oynamak istiyoruz.
Oyuncularımızın antrenörlerimizin öncülüğünde çalışmalarına tüm hızıyla devam ederek ligde takımımızı istediğimiz yere getireceğine inanıyorum. Biz memleketimize gönülden bağlı olduğumuz için bu yola çıktık. Tüm Besnili hemşerilerimizden kulübümüze destek olmalarını bekliyorum? şeklinde konuştu.

GENÇLERİ SPORA TEŞVİK ETMELİYİZ

Gençlerin spora daha çok teşvik edilmesi gerektiğini ifade eden Ekinci şöyle devam etti; ?Maalesef ki günümüzde çocuklarımız, gençlerimiz spordan kopuk yaşıyor. Teknoloji çağında olmamız nedeniyle çoğu telefon, internet gibi araçlarla vakit öldürüyor. Yine üzülerek söylüyorum ki bazı gençlerimiz, uyuşturucu bağımlısı olmuş durumda. Onların bu tür zararlı alışkanlıklardan kopması sporla mümkün olacaktır diye düşünüyorum. Bunun için de çocuklarımızı, gençlerimizi daha çok spora teşvik etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle beni bu göreve layık gören herkese teşekkürlerimi sunarken kulübümüzle tarihi başarılar elde edeceğimize inancım tamdır? dedi.


Anahtar Kelimeler: BESNi SPORDA GÖREV DEĞiŞiMi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor