Besni ülkü ocakları başkanı Altın, il başkanlığına getirildi

Adıyaman Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni yapıldı. Besni Ülkü Ocakları Başkanı olan Mustafa Altın, yapılan törenle il başkanlığına getirildi. Düzenlenen törene Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım´da katıldı.

GÜNDEM 1.07.2021 12:06:02 0
Besni ülkü ocakları başkanı Altın, il başkanlığına getirildi

Devir teslim töreninde konuşan Eski Ülkü Ocakları Başkanı Taha Şahin; ?Bizler henüz çocuk yaştayken Ülkü Ocakları ile tanışıp Ülkücü Hareket´e dahil olduk. Hamd olsun; bugüne kadar da Adıyaman şehrimiz noktasında Ülkü Ocaklarımızın her kademesinde vazifede bulunmak bana nasip oldu. Bir teşkilat mensubu olarak girdiğim ocakta, Adıyaman Ülkü Ocakları Başkanlığı vazifesini elimden geldiğince layıkıyla yapmaya gayret ettim.
Yaptığımız tüm çalışmalarda gayemiz yalnızca Hakk´ın rızasını kazanmak olmuştur. Bir başarı varsa İl Ocak Yönetimime bir kusur varsa da şahsıma aittir. Devraldığım bu kutlu bayrağı devretme zamanım gelmiştir. Canım pahasına mücadele ettiğim bu bayrak, inşallah daha da ileriye taşınacaktır. Ben de bir Ülkücü olarak; Ocak Başkanım başta olmak üzere Ülkü Ocakları Genel Başkanımızın ve Liderimizin emrinde olmaya devam edeceğim.
Bu vesileyle, birlikte çalıştığımız Genel Başkanlarımız ve İl Ocak Başkanlarımıza, ilçe Ocak Başkanlarımıza, Belediye Başkanımıza ve MHP İl Başkanımıza ve bizleri mahçup etmeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Herkesten haklarını helal etmesini diliyor, varsa hakkımı helal ediyorum. Makamlar ve kişiler geçicidir. Aslolan davadır. Emin ellerde olan davamız Kızılelma´ya yürürken, bundan sonra da bir nefer olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğim? dedi.
Ülkü Ocakları Adıyaman İl Başkanı Mustafa Altın ise; ?Bir buçuk Yıldır şanla Şerefle Yürütmekte olduğum Besni Ülkü Ocakları Başkanlığı Görevimi Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım Beyefendinin takdiri ile bırakıp Adıyaman Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım. Bu kutlu görevi devreden Taha Şahin başkanıma verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederim. Besni Ülkü Ocakları Başkanlığım dönemimde yaptığımız tüm doğru hareketler ben ve yönetimime, kusurlarımız ise şahsıma aittir. Rabbim bizi doğru yoldan ayırmasın? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor