BESNİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

Besni Ülkü Ocakları Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve gençlik haftası münasebetiyle 13 Mayıs Pazar günü, Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanında gençlik şöleni gerçekleştirdi.

GÜNDEM 16.05.2018 17:09:32 0
BESNİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLIĞI GENÇLİK ŞÖLENİ DÜZENLEDİ

Gençlik şölenine Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, MHP Adıyaman İl Başkanı Hüseyin Özgün, MHP MYK üyesi Sedat Yaşar, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Sema Gündüz, MHP Besni İlçe Başkanı Hamdi Arslan, MHP Tut İlçe Başkanı Hüseyin Gazi Yılmaz, MHP Kadın Kolları Besni İlçe Başkanı Dilek Metin, 27. Dönem MHP Adıyaman Milletvekili aday adayları Cevat Kaplan, Hayriye Kuştepe, İsmail Gence ve Recep Kılıç ile Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Mithat Songur, Besni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, DO-KAN Spor Kulübü antrenörü Serdar Meşen ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının akabinde Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ballı ve MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün birer konuşma yaptılar. Konuşmaların akabinde ilçemizde faaliyet gösteren DO-KAN spor kulübü sporcuları antrenörleri Serdar Meşen yönetiminde gösteri gerçekleştirdiler. DO-KAN spor kulübünün gösterisinden sonra gençlerin katıldığı geleneksel Türk oyunları olan çuval yarışı, gülle atma, el arabası,  yumurta yarışı ve halat çekme yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmalardan sonra Atatürk´ün Gençliğe hitabesi okundu ve akabinde gençler;  gençliğin Ataya cevabını okudu. Etkinlikler gençlerin ülkücü yemini etmesi ve ikram ile son buldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor