Besni Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

3 yıldır Besni Ülkü Ocakları Başkanlığını yürüten Mehmet Ballı yapılan devir teslim töreniyle görevini Mustafa Altın´a devretti.

GÜNDEM 22.08.2019 10:48:49 0
Besni Ülkü Ocaklarında Görev Değişimi

Yapılan devir teslim göreviyle ilgili açıklamada bulunan Mehmet Ballı; ?3 yıldır sürdürmekte olduğum bu kutlu görev sırasında yardım ve desteklerini esirgemeyen tüm gönüldaşlarıma, kurum ve kuruluşların temsilcilerine teşekkürlerimi sunarım. Görevi devralan başkanımız Mustafa Altın a bu zorlu mücadelede başarılar dileyerek her daim kendisinin ve teşkilatımızın yanında olduğumu belirtmek istiyorum. Cenabı Allah Türk İslam ülkücülerinin yardımcısı olsun? diye konuştu.

Yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan Mustafa Altın ise; ?Yıllardır gurur duyarak içerisinde bulunduğum. Çilesine, cefasına talip olduğum bu dualı hareketi daha ileriye taşımak, yüceltmek için, mazlum Türk İslam milletinin sesi olmak için; Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Dr. Sinan Ateş´ beyefendinin emirleriyle, Adıyaman  Ülkü Ocakları Başkanı Sayın Taha Şahin tarafından Besni Ülkü Ocakları başkanlığı görevine getirilmiş bulunmaktayım.

Yönetiminde bulunmaktan gurur duyduğum başkanımız Sayın Mehmet Ballı beye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Bizlere şeref katan itibarimizi ve saygınlığımızı kazandığımız Hoca Ahmet Yesevi´nin günümüzdeki dergahları olan başta şehitlerimizin ve son Başbuğ Alparslan Türkeş´in emaneti olan bu kutsal davayı bir adım ileri götürmek boynumuzun borcudur. Unutmasınlar ki Ülkücü Hareket dünyanın sonuna kadar mücadelesinden vazgeçmeyecektir. Mücadelemiz milliyetçi Türkiye´ye Turana kadardır? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor