Besni’ye ödül yağdı...

GÜNDEM 20.04.2014 15:22:48 0
Besni’ye ödül yağdı...

Yine Yılın Kaliteli Ekibi Dalı Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi “Aydınlık Ekibi” ile İl Birincisi, Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi “Hayatı Anlamlı Kıl Ekibi” ile İl İkincisi oldu.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları kapsamında Adıyaman ili Yılın kaliteli kurumu/okulu ve Yılın kaliteli ekibi kategorisinde ödül alan kurumlar, okullar ve ekipler belirlendi. 2013 Yılı, Yılın Kaliteli Ekibi Dalında Kurumlar Kategorisinde Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “Hedef Tam İsabet Ekibi” ile Adıyaman İl Birincisi oldu. Yine Yılın Kaliteli Ekibi Dalı Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde Besni Anadolu Sağlık Meslek Lisesi “Aydınlık Ekibi” ile İl Birincisi, Besni Kız Teknik ve Meslek Lisesi “Hayatı Anlamlı Kıl Ekibi” ile İl İkincisi oldu.

Yılın Kaliteli Kurumu Dalında Mesleki ve Teknik Ortaöğretim Kurumları Kategorisinde Besni Teknik ve Kız Meslek Lisesi ise İl Birincisi oldu.

Toplam 7 kategorinin üçünde elde edilen birinciliklere ek olarak bir de il ikinciliği elde eden ilçemiz diğer alanlarda olduğu gibi TKY ödül sürecinde de Besni farkını ortaya koydu.

Birincilik elde eden TKY raporları ulusal düzeyde yapılacak değerlendirmeye katılmak için Milli Eğitim Bakanlığına gönderilerek kendi alanlarında Türkiye birinciliği için yarışacaklar. Yedi kategoride yapılacak değerlendirmenin üçünde ilimiz Adıyaman’ı ilçemiz Besni temsil edecek. 

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç; “Kurum olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün elde etmiş olduğu başarıdan daha çok okullarımızın elde etmiş olduğu başarılar bizleri mutlu etmiş ve onurlandırmıştır. Biz bu başarıyı çok önemsiyorum. Çünkü geçtiğimiz günlerde ilçe olarak bizleri mutlu eden YGS başarısından sonra gelen bu güzel haberler Besni’de hiçbir başarının tesadüfen elde edilmiş bir başarı olmadığını ve her alanda bir ekip ruhunun hâkim olduğunu ispat etmiştir. Bizler yapmış olduğumuz hiçbir işi kafi görmediğimiz gibi kazandığımız hiçbir başarıyı da varacağımız son nokta olarak görmüyoruz. Besni’ye yakışır şekilde hem daha iyisini hedefliyoruz. Daha önceki başarılarımızda olduğu gibi bu başarımızda da başvuru sürecinden itibaren ARGE edimi şanslı görüyorum. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizler modern yönetim anlayışı içerisinde demokratik ve şeffaf yönetim anlayışını benimsemiş bir ekibimiz. Şeffaflığı, tarafsızlığı, hesap verebilir olmayı, yapıcı eleştirilerden ders çıkarmayı, başta sayın kaymakamımız olmak üzere iç ve dış paydaşlarımızla en üst düzeyde iletişim ve dayanışma içerisinde olmayı ilke edinmiş bir ekibiz. Başarılarımızda tüm eğitim çalışanlarının, öğretmenlerimizin, idarecilerimizin, Besnili hayırseverlerimizin, siyasilerimizin, sivil toplum örgütlerimizin emeği ve katkısı büyüktür. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum. Daha önce de değişik vesilelerle ifade ettiğim gibi bizlerin hedefi il değil ülke çapında derece yapıp, ülke çapında başarılara imza atmaktır. Ülke çapında değerlendirmeye kalan tüm ekiplerimin ülke genelinde de başarılı olacağına olan inancım tamdır. İnanmak başarmaktır diyerek çıktığımız bu yolda başarılı olacağımıza olan inancım şimdi öncekinden daha kuvvetlidir. Sizlerin ilgisi ve desteği devam ettiği sürece sayın kaymakamımız liderliğinde kazanmış olduğumuz başarılarımız sevenlerimizin en büyük övünç kaynağı olurken, rakiplerimize de güzel örnekler olmaya devam edecektir.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor